En fin tur idag!

Som jeg skrev i dag tidlig skulle min mor og jeg utforske den veien på Bygdøy. Vi fant den lett og det gikk bra selvom det var ulendt terreng. Det gikk bra helt til vi kom til en hindring. Bilde under.

Vi hadde tenkt oss igjennom denne porten for å fortsette videre, men det hadde visst vært litt mye vann rett foran som hadde frosset og vi visste ikke om vi kom oss over uten å bli våt på beina, skli og falle, eller hva som ville skje så vi snudde og gikk en annen vei. Bedre lykke til neste gang når kulden gir seg, isen smelter og det ikke ser sånn ut. På sommeren skal det visst gå dyr på beite rundt omkring der, derfor disse portene og gjerdene. Det vil jeg oppleve!

Vi havnet på andre siden av Oscarshall isteden og var innom Folkemuseet for å låne doen. Jeg hadde så lyst til å stikke innom der for min bursdagstur og ha lunsj, men de har stengt alt utenom cafe og butikk. Skal det fortsette å være sånn som dette her ut året eller hva, at vi ikke kan besøke museer osv?! Tror jeg ikke gidder å tolerere det! De får finne ut av ting og åpne opp igjen ting fort som f....!


Vi gikk heller videre for å finne en statue og Dronningberget med Sæterhytten, noe vi hadde snakket om lenge. Vi fant fram og det var et interessant sted med historie jeg vil lære mer om. Tenkte å skrive et innlegg om dette senere.

Når vi var ferdig der dro vi hjemover. Jeg liker meg godt på Bygdøy og kommer til å fortsette med å gå turer der. Det kan ingen hindre meg!

#bygdøy #oslo #oslove #oslotur #oslolife #oslohistorie #oslofjorden #lørdag #lørdagshygge #lørdagstur #lørdagskos #helg #helgen #helgekos

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

Det er fint ute på Bygdøy, og mange steder man kan gå å utforske. Vi var på Oscarshall for 3-4 år siden på omvisning inne, noe som var en stor opplevelse. Etterpå gikk vi omkring i parken og helt ned til bryggen. Håper å komme tilbake dit til sommeren 🤞

nouw.com/veralynn
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Jeg var også på omvisning for tre-fire år siden. Flott sted! 😊

nouw.com/ingridmvsliv