En fin tid for oss uten venner 

Nå for tiden skal man møte minst mulig folk og være mest hjemme. Det med å møte minst mulig folk har for min del aldri vært et problem. Det er ikke mange som tar kontakt, ikke mange som vil ha med oss på byen, ikke mange som tar kontakt bare for å si hei eller spørre om åssen det går.

Familie som lever er jo langt unna og vi ses aldri. Og venner har jeg ikke hatt siden første del av barneskolen. Eneste person jeg henger med ute er min mor og innimellom bror, og folk vi begge møter ellers er de vi jobber sammen med. Sånn har det alltid vært. Vi har aldri hatt noen stor krets med folk rundt oss. Innimellom har det føltes veldig ensomt, nå er det helt perfekt.

Så det med at jeg sier at jula hos oss blir som normalt betyr nettopp det. Meg, mor og brot pluss katt. TV med filmer, godis, mat, og gaver. Sånn har det alltid vært. Kun feiret jul en gang hos bestefar med mer familie for over 20 år siden. Husker ikke noe av det heller. Men har bilder av det i et album. Og at jeg blir kalt egoist av den grunn at jeg sier at jula blir normal tar jeg positivt. For meg er ikke ordet ego noe negativt. Det har jeg blogget om før. Og det folk ikke vet har de ikke vondt av.

#tanker #tankerogytringer #tankerogmeninger #tankertildeg #ytringer #ytringerogtanker #mening #meninger #meningen #coronavirus

Liker

Kommentarer