En fiiiiin dag!

I dag nøt både min mor og jeg en fridag. Og det viste seg at idag skulle det bli en fin dag værmessig så da tok vi oss en tur på Norsk Folkemuseum. Nå hadde vi ikke vært der siden sommerferien i august så det var på tide! Og det var en lettelse og vi nøt bare å være der.

Det ble sagt når vi hentet billettene inn at det ikke skjedde så mye der idag. Men det skjedde nok for vår del. Det var folketomt store deler av dagen, vi tok masse bilder, spiste god lunsj, og sist, men absolutt ikke minst så fikk vi hilse på sauer og en kalv! Da pleier min dag å bli vellykket.

Vi har planer om en ny tur igjen, allerede på søndag. Da skal det skje ting der med temaet søndagsmiddag, hvor det blir smaksprøver osv. Kan bli interessant. På lørdag skal vi på teater, første gang etter corona, kan bli en opplevelse i seg selv med min angst osv..

Og til neste uke? Da har vi nemlig HØSTFERIE!! Så jeg jobber i morgen før helg og en ukes ferie. Hva som blir gjort da vet vi ikke ennå, men har mange ideer som tilsier at uka vil bli alt for kort. Har lyst på en gravsafari-tur til Asker bl.a. Men det kommer an på vær og om vi får leid oss bil. Så vi får se hva det blir til.

#onsdag #fri #frionsdag #norskfolkemuseum #bygdøy #museum #museumsbesøk #oslo #oslove #oslotur #oslolife #foto #fotografere #fotografier #fotoinspo #fotosafari #fototur

Liker

Kommentarer

Rikkekristiansen
Rikkekristiansen,

Åh det hørtes ut som en herlig dag! Så fine bilder du har tatt😍 Håper neste uke blir fin, deilig med høstferie!

nouw.com/rikkekristiansen
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Takk for det. Er så glad i folkemuseet. 😍

nouw.com/ingridmvsliv