En dum tanke?

Bare en dum tanke? Finnes det? Går det an?

I sammenheng med noe jeg så på TV i for en stund siden (husker ikke hva det var) så tenkte jeg at det kunne vært genialt å bli født med et yrke. Og det yrket vokser du opp til å lære og vite om før skoletiden hvor du lærer mer, men utdanner deg til det også. Og når skolen er ferdig er det å begynne å jobbe med eller som det du ble født til.

Under utdanningen blir det da ikke unødvendige fag, ikke noe gym eller matte hvis yrket ikke krever det. Jeg føler dette hadde vært noe for meg. Da hadde det egentlig blitt lettere med skole og opplæring før skole. Foreldrene kunne bruke opplæring i oppvekst og lek, og barnehage hadde visst hva slags oppgaver under lek og læring de skal bruke.

De kongelige har det vel på en måte sånn, men går på skole og sånt også. Men min mening hadde da en «kongeskole» eller «dronningskole» de kunne gått på og lære mer det de skal vært noe. Men det finnes på en måte også.

Dette var vel kanskje bare et nytt påfunn fra min kreative hjerne, men syns det hadde vært ganske genialt for de som sliter med å vite senere, da hadde de «vært» i det yrket siden de ble født. Kanskje det allerede er noen sånne der ute? Hvorfor skjedde det ikke meg da?

#tanker #tankerogytringer #tankarochfunderingar #tankerpåensøndag #tankertildeg #ytringerogtanker #hverdagstanker #tankerogideer

Liker

Kommentarer