En drøm jeg bærer på

En stor drøm jeg har, eller jeg har flere. Men den jeg skal skrive om nå har jeg hatt i fem år nå. Og det er å skaffe en ferie-leilighet i Vimmerby.

De som ikke vet om Vimmerby så er det en liten stad i Småland i Sverige jeg falt helt for på første besøk i 2015. Siden har vi vært der på sommerferie hvert år fram til 2019 da vi ikke fikk reise i 2020. Astrid Lindgren var født og oppvokst der. Tørr ikke krysse fingre for en tur i år, men en drøm er som sagt å ha et sted jeg kan dra til når jeg vil.

Det er ikke bare pga min favoritt forfatter at jeg liker Vimmerby. Men det er også på grunn av historie, husene, stedet, landet, alt liksom. Jeg har alltid vært glad i Sverige og har lyst til å oppleve hele landet, bl.a Stockholm og Gotland, og mer av Eksjö. Jeg er litt lei Norge og spesielt kommunen jeg bor i, vil bare bort herfra egentlig. Men å flytte fast til Sverige blir nok litt vanskelig pga familie og jobb osv, men fristelsen er stor.

Men det er lov å håpe og drømme, søke og lete, finne og tenke. Jeg vil ikke sitte fast her liksom, og det er normalt og ville flytte på seg. Så jeg ser ikke noe feil med å ville flytte, drømme om andre land og byer.

#drøm #drømmer #sverige #vimmerby #ønsker #ønske #stortønske

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

For en koselig by, og jeg skjønner godt hvorfor du kunne tenke deg å bo der 🥰

nouw.com/veralynn
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Forelsket meg fort i stedet! 🥰👍🏻

nouw.com/ingridmvsliv