En avslappet liten fyr! Men også veldig smart og morsom.

Er det noen som kan det å vise at en koser seg så er det Nano! Han ligger da i de aller merkeligste stillinger, blotter mage, hals og bryst, ligger på ryggen og ser så utrolig gossin ut!

Det er så hyggelig å vite at vi klarer å gjøre han så trygg som han viser at han er. Vi er de riktige folkene for han og det ser jeg at han er glad for. Måten han er på, oppfører seg, måten han snakker på osv.

Han er en skikkelig ertekrok også, liker å oppføre seg kostbar, forteller oss når han er ferdig på do, men løper unna sånn at vi ikke kan sjekke han bak, vi må det pga mye pels. Når min mor holder han så er han så glad i å klynge seg inntil henne og gi meg sånne overlegne blikk, men når jeg går så ser han etter meg, og når jeg kommer tilbake så klynger han igjen. Han gjør mange sånne ertete og morsomme ting med og mot oss og det er veldig underholdende å ha en sånn katt. Han viser tydelig sin smarthet og vi skjønner hverandre veldig godt rett og slett!

Tror ikke jeg kunne hatt en bedre venn!

#katt #kattliv #katteliv #kattekos #katten #kattebilder #kattekos #kattene #katteliv #kjæledyr #perse #perserkatt #bestevenn #familie

Liker

Kommentarer