En annerledes sommerferie? Næh, egentlig ikke.

Folk sier hele tiden at denne sommerferien har vært annerledes. Kanskje for dem, men ikke for min del. Eneste tingen som kanskje har vært annerledes er at vi ikke har kommet oss til vårt nydelige Vimmerby i Sverige. Men til gjengjeld har vi kommet oss til både Lillehammer og Dokka og opplevd mye der istedet. Vi har vært endel på museum og andre ting så jeg er rik på minner denne sommeren.

For meg er ikke en norgesferie unormalt. Jeg er ikke en som drømmer om syden og varmere strøk. Det har aldri vært min greie. Jeg foretrekker dagsturer til Oslo, museums besøk og dagsturer med bilturer i Norge. Da i den strekningen at vi slipper og overnatte, men kan sove hjemme. Vi har jo en katt så det blir uansett begrensninger og sånn har det vært i 20 år.

Jeg må også innrømme at jeg har ikke endret noe på min livsstil under denne pandemien. For det har ikke vært nødvendig. Jeg startet med avstand til folk allerede som barn. Jeg har alltid hatt god hygiene. Og antibac startet jeg med i fjor, jeg fikk antibac til jul. Så at folk finner det vanskelig kan være fordi de er så sosiale. Nå får de oppleve det som oss med sosial angst har det hele tiden. Avstand for oss er normalt. Skepsis til fremmede er normalt. Men all den drittslengingen som foregår bør kuttes ut. Ferieskam-tullet som de har funnet på hjelper ingen.

#sommerferie2020 #sommerferie #turistiegetland #turistiegenby #tanker #tankerogytringer #tankerogmeninger #corona


Liker

Kommentarer