En angstfull tid

I helgen begynte angsten å bli værende for fullt. På teateret på lørdag gikk det veldig bra. Men på kvelden utviklet det seg til et helvete. Sovnet ikke før fire på morgenen, sov til halv ni, sov gjennom hele dagen, var treg med mat og andre ting. Hele søndagen bare en stor tåke!

Er helt skjelven innvendig og bare bekymret for Nano hele tiden.

Og jeg tror jeg vet grunnen. November nærmer seg. Verste måneden i fjor. Mons ble syk, først diaré så forstoppelse. Da dyrlege over natt for væske og sånt, hjem i en døs, aldri seg selv igjen. Måtte la han slippe i starten av desember pga indre organer feilet og en lyd på hjertet. Jeg mistet min beste venn!

Fikk Nano den 13. Desember, elsker han like mye. Men han er ikke Mons! Jeg skjelver innvendig hele tiden. Livredd for at Nano skal bli syk og at alt skjer igjen. Han skal inn til dyrlege for vaksinen sin i desember, redd for at han aldri kommer hjem igjen. Ufattelig glad i min lille isbjørn.

Jeg liker virkelig ikke dette her, håper vi kommer oss gjennom året på en bedre måte enn i fjor. Takler ikke en sånn runde til.

#angsterdritt #angst #savn #kjæledyr #bestevenn #høst #sliten #katt #katten #hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagstanker

  • Angst

Liker

Kommentarer