Eksamenstid, men ikke for meg.

Heldigvis får jeg nesten si for jeg får helt vondt i magen av å tenke på den tiden. Det var mye gruelser og karakter-stress. Jeg fikk treer i formgivingsfag, men ingen studiekompetanse fordi jeg ikke tok noen allmennfag. Hvis jeg skulle klare skolen ble det bestemt sånn. For skolen er lagt opp som den er og det jeg sliter med og har slitt med siden 1. Klasse takler tydligvis ingen skoler... Uvitenhet blandt lærere blir til vanskigheter og usikkerhet for min del. 

Men jeg angrer også litt på alt det for jeg kommer meg ikke videre i studier uten studiekompetanse. Men nå var ikke skolen lagt opp for sånne som meg heller som sagt så det er ikke så lett. Jeg har prøvd nettstudier, men det gikk heller ikke. Men det var en annen situasjon igjen.

Nå har jeg vært ufør noen år og er i tilrettelagt jobb i butikk så det går jo fint nå. Jeg trives med mine oppgaver. Men drømmejobben er vanskelig å få til. 

Mine drømmejobber er: Maskør og parykkmaker, Scenograf og fotograf. Og det yrket som graver fram ting fra historien, husker aldri hva det yrket heter! 

Men nå er det langhelg og det skal nytes! 

#eksamen #eksamenstid #skole​ #hverdag​ #tanker


Liker

Kommentarer