Ekeberg, mandag 22.4.19

Vi så først på noen helleristninger. Veldig dårlig tatt vare på, men interessant å se.

Vi hadde lenge snakket om en tur til Ekeberg. Jeg har hatt lyst til å finne de skulpturene jeg har hørt folk snakke om osv.

Først var vi bortom Sjømannsskolen eller hva det het. Der fant vi en sti, utsikt og masse skog. Stilig sted for foto!

Så gikk vi til den andre siden av veien, der alle folkene var. Tydelig hva folk var mest interessert i. Vi spiste lunsj og kose oss med utsikten før vi våget oss opp de bratte bakkene. Og vi fant mye rart underveis. Flere stier vi må utforske senere, utsiktspost ved restauranten hvor utsikten over Oslo bare var helt WOW! Vi fant en slags park hvor det var en skulptur med hodet i bakken.. Så fant vi en skogssti med litt historie, sånt er gøy! Vi fant flere skulpturer, men vi så ikke alle. Vi må også sjekke ut den dyreparken de har. Vi må rett og slett ta flere turer dit for vi ble absolutt ikke ferdige!

Da vi følte oss ferdig for denne dagen tok vi en sightseeing runde med trikken. Fra Ekeberg og opp til endestasjon, før trikk tilbake til Rikshospitalet og tilbake til Grønland hvor vi tok buss hjem.

Elsker lange trikketurer hvis jeg får en fin sitteplass for meg selv. Folk tenker bare å forte seg hit og dit og stresser på trikk og buss. Det gidder ikke jeg, hvis jeg ikke skal hjem. Jeg liker å sitte ifred og se ut av vinduet og være i mine egne tanker. Så får folk bare styre på, bare ikke bland meg oppi noe.

Og med dette innlegget er jeg endelig ferdig med påskens opplevelser. Da er det bare å vente på nye! 

#ekeberg #påske #påskeferie #oslo #fritid #ferie #foto #fotografere #fotoblogg 

  • Ferier

Liker

Kommentarer