Dropp ditt og dropp datt!

Jeg syns ikke jeg hører om noe annet! Og det som bes om å avlyses er ikke til å unngå uansett. Julaften har sin faste dag og det har nyttårsaften også. Det er ingenting å gjøre noe med!

Jeg leser at folk prøver å få folk til å droppe ting og få dårlig samvittighet. Det syns jeg er veldig feil! Greit nok at de ikke vil ha noen fyrverkeri, men da kan de vel holde seg inne og hjemme da og kose seg med film mens de som vil faktisk kan gå ut og feire litt med stjerneskudd og noen smell. Det tar ikke hele natta! Er snakk om to timer!

Jeg er dyreelsker og jeg skjønner at dyr blir redde! Men alle har ansvar for sitt eget dyr, tren dem opp, pass på dem, gjør hva dere vil for å passe på. Det gjør vi også, vi pleier ikke å reagere hvis det skjer noe utenfor tidligere og når katten ser på meg og hvordan jeg reagerer, rolig eller likegyldig skjønner katten at det ikke trenger å være farlig. Men det finnes mange forskjellige tilfeller, dette er mitt. Folk får som sagt gjøre som det passer dem, men la andre også gjøre som det passer for dem selv også! Vil du ikke ha noe med det å gjøre så la folk være i fred, ikke konfront dem, ikke si noe, Finn på egne ting! Ikke plag folk fordi du er uenig!

La oss som vil smelle helvetet løs av dette møkkaåret 2020! La oss ta imot 2021 på en vanlig og artig måte. Mye har vært droppet dette året, la iallfall nyttår være normal.

#nyttår #nyttårsaften #nyttårsfeiring #nyttårsfest #tanke #tankerogytringer #tankerogmeninger #tankertildeg #tankerommorgenen

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

Jeg har to katter, som reagerer forskjellig på fyrverkeriet. Ronja elsker det, og blir ofte med ut på balkongen for å se på. Vinja er mer nervøs så hun gjemmer seg i skapet hvis det blir for ille. Jeg syntes vel ikke man skal slutte å sende opp fyrverkeri, men kanskje ikke begynne å sende de opp et par timer i forveien. Da er det ikke så lett for dyreeiere å sørge for at hunden eller katten føler seg trygg 🐈🦮

nouw.com/veralynn