Dollarstore innkjøp

Hvem hadde trodd at Oslo hadde en Dollarstore? Iallfall ikke jeg før jeg fant det ut på Facebook tidligere i uka. Men i dag stakk vi innom en tur og der var det mye rart! Ikke like stort som i Sverige, men like billig! Siden vi skule videre etterpå tok vi ikke med oss de største tingene, men jeg fant meg noe. Bare se her!

Godlukt til rom. Jeg liker at det luktet godt rundt meg, så jeg tok med en romspray med jordbær lukt. Kjører safe første gangen jeg skal prøve. Men de hadde forskjellige andre lukter også.

Duftlys. Jeg fant et lys i samme lukt som romsprayen. Hvorfor ikke? Skal ikke tenne på det, bare la det stå og lukte som det gjør utent.

Aloe vera håndkrem. Liker egentlig ikke kremer, men i det siste har hendene mine blitt tørre og røde med utslett pga kulden og all antibac bruken så jeg tenkte å prøve en krem for å se om det kan gjøre en forskjell.

Spaghetti øse. Nå som jeg spiser mindre må vi koke mindre spaghetti når vi har det. Ikke så lett å koke lite nok, blir alltid litt i overkant og tenkte derfor å prøve med å dosere i de hullene og se om det hjelper.

Kunne fint kjøpt meg mer der, men så skulle vi ikke rett hjem så det var alt vi tok med nå. Vi skal absolutt tilbake for det var en fin butikk. Eller så har de en nettbutikk hvis det passer bedre.

Polsk eplejuice. Trengte noe å drikke på og ville ikke ha brus. Og ikke skjønte jeg hva det sto på flaska så jeg tok bare sjansen, og den var utrolig god!

#shopping #shoppingtur #shoppingdag #lørdag #lørdagshygge #lørdagstur #oslo #oslove #oslotur #oslolife #grønland #dollarstore #jellybelly #duftlys

Liker

Kommentarer