Det kom en prest til meg på jobb

Og han hadde vært hjemme først for å prate med min bror. Trodde sånt bare skjedde i filmer..

Det viste seg nemlig det at min far døde i løpet av natten til tirsdag. Han hadde et slag for noen år tilbake, og kom seg aldri, men bodde hjemme med hjelp innimellom.

Jeg så han aldri igjen etter den dagen han hadde slag, vi kom aldri overens, bare kranglet og pratet dritt til hverandre. Men jeg ønsket han aldri død.

Men kroppen orket vel ikke noe mer. Og det kom en prest på jobb for å prate med meg om det, han gjorde bare jobben sin. Men han var nok litt bekymret for meg da han dro. Jeg reagerte vel ikke riktig i hans øyne, han fikk aldri øyenkontakten med meg, jeg sto og smilte, noe jeg automatisk gjør når jeg er nervøs, jeg svarte nok litt rart og jeg ville ikke at han skulle kjøre meg hjem. Hva skulle jeg hjemme å gjøre? Jeg fortsatte å jobbe ut dagen. Jeg var bare litt skjelven i beina. Og det var godt med frisk luft og duskregn da jeg gikk til bussen.

Det føles selvfølgelig rart å miste sin far. Jeg har kun mistet en oldemor og en bestefar, kun vært i to begravelser, og husker bare en. Og nå skulle jeg miste en forelder. Jeg liker det ikke. Foreldre skal leve for alltid!

Jeg takler kanskje dette annerledes enn andre, har ikke behov for å prate, grine, ta fri fra jobb.. jeg jobbet også da han hadde hatt det slaget, det hjelper å komme seg ut, få det på avstand og ta det derfra.

Hva som skjer nå vet jeg ikke, og i disse corona tider med begravelse og møte folk, vil helst bare ikke deale med det.

Og ikke kjeft på meg for den måten jeg tar dette på. Og på hva jeg skriver. Jeg er ingen følesesperson, aldri vært borti dette så nære og aldri hatt god kontakt med han i voksen alder enn på SMS, og det kan føles nå litt lettere å ikke ha hatt det.

Dette kommer nok til å bli en stressende tid.

  • Hverdag

Liker

Kommentarer

theresebraathen
theresebraathen,

Kondolerer <3 Alle reagerer forskjellig, det er sånn det er å være menneskelig! Så du burde virkelig ikke få kjeft fordi du reagerer og lar videre gå videre, for det er også en måte å bearbeide sorgen på!

nouw.com/theresebraathen
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,
Silje
,

Kondolerer så masse ❤️

Reaksjonen min når bestefar døde var at jeg lo, riktig nok var jeg liten men likevel.

Vi alle reagerer forskjellig og det må man få lov til ❤️

Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,
VeraLynn
VeraLynn,

Kondolerer ❤ Det finnes ingen regler for hvordan man skal reagere når man mister en foreldre. Ikke er likt for noen heller. Jeg har mistet to fedre, en biologisk og en adoptiv, og det var ikke like følelser som for hver av dem ❤

nouw.com/veralynn
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,