Det går bare ikke!

I disse tider skal man helst holde seg hjemme og inne. Og jeg skjønner det! Det er ikke noe problem! Eller jo, det blir egentlig et problem. For meg. Og nå skal jeg forklare!

Fra lørdag forrige helg til tirsdag denne uka var jeg bare inne. Men da leste jeg mye nyheter og. Og da begynte tankegangen min å løpe løpsk og jeg bombarderte min mor med mange forskjellige spørsmål og jeg sa så mye rart. Jeg fikk hodepine og var utrolig langt nede, stresset og mye angst. Men på ettermiddagen tirsdag gikk vi en tur, jeg fikk blåst bort det meste og ble litt mer glad. Og på kvelden var jeg avslappet og rolig. På onsdag, altså i går gikk jeg morgentur og var rolig hele dagen. I dag blir også en tur. Så ja, ut må jeg! Nytter ikke annet.

Så altså, det går vel bra for noen og bare sitte inne og hjemme, men i lengden er ikke det bra for fysisk og psykisk helse. Og nå som jeg kanskje ikke får jobbet før etter påske er det mer viktig for meg å komme meg ut litt på egenhånd hver dag! Og jeg skal og må unngå nyheter og Facebook hele dagen for å holde ut dette her for hele greia oppleves som et rent helvete! Ikke kunne leve normalt på over 18 mnd pga en vaksine som uansett kan være tvilsom, det går ikke!

Jeg skjønner uansett ikke problemet, når jeg er ute til vanlig er ikke jeg på steder hvor det er mange folk på engang. Og jeg går ikke med på å få sommerferien ødelagt! Dette kan ikke holde på sånn i all evighet heller!! Dreper ikke varmen virus? Får heller håpe på en veldig varm sommer i år!

Og ja, jeg tar forhåndsregler, holder avstand, vasker meg ofte, bruker antibac, hamstrer ikke, møter uansett ingen andre enn de jeg bor med, osv. Så null stress med det! Er vel sånn jeg holder på til hverdags uansett, virus eller ikke..

Sjalabais!

#tanker #meninger #sterkemeninger #ego #coronavirus #hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagstanker #hverdagsblogg #nouw2020

Liker

Kommentarer