Det bøtter ned ute!

Jeg ligger i senga og skal vel egentlig stå opp nå. Eller må jeg det? For det frister virkelig ikke. Under pleddet er det godt og varmt, utenfor er det kaldt.

Jeg trenger heldigvis ikke å gå ut idag. Jeg har min frionsdag og den føler jeg at jeg ikke skal bruke på noen ting idag. Jeg skal se på TV, ligge på sofaen med Nano, være på PC, forberede et par innlegg, og dusje.

Jeg glemmer ikke i går, tror det også satte et støkk i meg. Jeg skulle rekke buss hjem fra jobb, og tok en snarvei jeg aldri skulle tatt. Det har jo regnet mye og da blir det glatt der hvor det ikke er gress så jeg sklei i gjørma. Jeg falt to ganger og så faen ikke ut. På bussholdeplassen var det endel ungdommer, skulle likt å vite hva de syns om det de så. Et godt voksent menneske dekket i gjørme! Det stinket og var veldig fuktig. Jeg kunne ikke engang ta på meg munnbind fordi henda mine var størkna inn i gjørme, ikke kunne jeg sitte heller.. godt den bussturen ikke var lang så jeg kom meg fort hjem og fikk skiftet alt utenom bh. Og skoa er jo helt ubrukelig nå.. Nei, faen ass! Så det frister egentlig ikke å gå ut før en fuglekvitrene lys vårmåned uten corona faenskap. Men jeg må. I morgen.

God morgen.

#godmorgen #morgenstund #morgen #morgenoppdatering #morgentanker #hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagstanker #hverdagsblogg

Liker

Kommentarer