Denne uken gikk sånn

Mandag: Da det ble streik natt til søndag ble det så mye styr, uvitenhet og angst over hva jeg skulle gjøre at jeg ble hjemme. Vi hørte med min sjef som tenkte å sette opp transport for å hente flere på tirsdag.

Tirsdag: Da jeg ikke liker å sitte på med hvem som helst valgte jeg å gå til jobb. På ruter siden stå det 3,3 km og 45 minutter. Det stemmer iallfall ikke! Jeg brukte litt over en time. Kom på jobb svett og sliten. Jeg fikk tilbud om å sitte på med sjef hjem, men valgte å gå hjem. Og det angret jeg veldig på! Det tok 1 1/2 time hjem da det kun er bakker etter bakker og det takler jeg ikke. Til sammen til og fra ble det 10,8 km og 16.477 skritt.

Onsdag: Min fridag og min mor hadde også fri. Vi gikk ned til senteret for jeg måtte innom Panduro hobby en tur etter washi tape. Vi tok en Starbucks før vi gikk opp igjen. Hadde min vei til jobb vært den ruta som til og fra senteret hadde jeg lett gått hver dag! Null stress det.

Torsdag: Min mor hadde spurt min sjef om den transporten på mandag var denne dagen også. Men jeg fikk beskjed om at jeg kunne sitte på med han fram og tilbake. Det førte med seg mye angst, visste ikke om jeg ville klare det, men jeg ville heller ikke gå så jeg måtte prøve. Men det å stå på en bussholdeplass når det ikke går buss fører med seg rare blikk og spørsmål. Folk som gikk forbi stoppet til og med og sa at det ikke går noen buss. Hvorfor må folk bry seg?! Men jeg ble plukket opp og kjørt hjem, og har en stående avtale til streiken er over. Det er så utrolig snilt det!! Når jeg kom hjem fant jeg bladet KK i postkassen, jeg har begynt å abonnere på det nå.

Fredag: Fridag og daffing på sofaen. Sov litt med Nano som lå i armene mine, utrolig koselig. Kladdet noen blogginnlegg, planla litt bujo greier, osv. Adventskalenderen kom i posten. Jeg bestilte den på torsdag, og den kom i posten dagen etter. Gøy!

Denne helgen blir nok veldig rolig og kjedelig. Vi kommer oss liksom ikke noen steder når bussen streiker. Og hele Oslo er jo smittefarlig nå så det å dra dit uansett er jo en risikosport i seg selv selvom jeg snart må innom bibliotek med bøker, en tur på folkemuseet, fikse julegaver osv. Mine turer inn til Oslo er alltid nødvendige! Streiken vil ramme hele Norge fra lørdag hvis de ikke blir enige, men de prater jo ikke engang så det vil nok vare lenge dette her, men det går vel ikke?!

Jeg skjønner godt hvorfor bussjåførene streiker. Jeg syns de gjør en like viktig jobb som f.eks sykepleiere og andre. De er jo nødvendige, ellers hadde vel ikke bussene vært fulle hver dag? Kan ikke folk skjønne det, gi dem det de vil ha og det de trenger? Dette skulle vært gjort for 13 år siden! Men likevel, det går vel ikke an å ha dette gående i flere måneder?

#hverdagstanker #hverdagsblogg #hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagskos #busstreik #irritasjonsmoment #irriterende #irritert #irritasjon #angst

  • Hverdag

Liker

Kommentarer