Denne uka

Mandag og tirsdag var helt vanlige dager med jobb og hjem. Lite som skjedde.

Onsdag var som vanlig en fridag hvor jeg planla blogginnlegg og ellers bare slappet av.

Torsdag var det også jobb, men den verste dagen å ta buss hjemover på. Det er da man ser at to ganger i timen er for sjeldent og at ingen vil vente en halvtime på neste buss. Folk står som sild i tønne og veldig få går av bussen mellom skolen og der jeg skal av, det bare kommer en drøss på istedet. Men det er uaktuelt for meg og gå av og vente på neste da jeg går et stykke for å møte bussen før disse kommer på, det er disse som bør tenke selv og eventuelt vente. Ja, det er viktig at skoleelever kommer tidsnok på skolen. Men det er til skolen. Når jeg tar buss til jobb er bussen nesten helt tom fordi jeg tar en tidligere buss. Og det er for å slippe neste buss som jeg vet blir full lenge før den kommer til mitt stopp. Det er ikke aktuelt hjemover. Men det er da ikke like viktig å få skoleelevene hjem og som til skolen? Hjemover er det like viktig at de som skal hjem fra jobb kommer på bussen.

Det er for langt å gå hjem, det tar 10 minutter med buss, godt over en time å gå. Vel, det kunne sikkert gått an å gå i verste fall, men jeg har mine kriterier for at jeg skal gidde: At det ikke skal være varmt. Helst godt under 15 grader, og de motbakkene jeg vil møte under veis må flates grundig ut. Helt uaktuelt og slite meg ut og ødelegge mitt humør i bratte bakker etter en dag på jobb!

Så enten må denne corona-møkka lære seg og slippe taket så ting blir normalt eller så må Ruter som ikke har mulighet til å sette inn skolebusser leie inn taxier til de skolene. Men den smittefaren vi har nå går det ikke med fulle busser støtt og stadig. Og munnbind? Les mine to forrige innlegg om det temaet ved å scrolle nedover i arkivet.

Takk for det!

#hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagstanker #hverdagsblogg #irritasjonsmoment

Liker