Denne uka.

Denne uka er for min del over og tre dager med helg ligger foran meg.

Mandag var en kontordag med jobbblogg og en ny oppgave. Nå styrer jeg instagramkontoren til jobben sammen med noen andre. Der legger jeg ut to bilder om dagen hver dag av varer fra butikken. Følg oss der på aktivumraelingen! Eller jeg tror jeg startet med oppgaven torsdag forrige uke med å ta masse bilder av klær jeg hadde satt sammen og sendt til sjefen for at han kunne legge ut, men det var på mandag jeg fikk tilgang til kontoen selv. Nå har jeg to instagramkontoer på min instagram og jeg visste ikke at det gikk ann engang. Men vi støttet også på et problem. Poenget var jo også at jeg skulle legge ut bilder fra jobb-PC, men det gikk jo ikke. Går jo ikke an å legge ut bilder derfra inn på Instagramkontoen på PC! Men å logge inn går an? Bør jeg ikke da også få legge ut bilder derfra? Etter jobb møtte jeg min mor på senteret for en iced tea på Starbucks og hun skulle se på sko.

Tirsdag var også en vanlig jobbdag med rett hjem etterpå.

Onsdag var fridag og jeg planla noen blogginnlegg og koset masse med Nano.

Torsdag var en vanlig ryddedag på jobb, ryddet som vanlig etter utrolig rotete kunder som hadde tatt skikkelig for seg klesavdelingen. Bukser hang på stativet, klær lå på gulvet. Altså, vi vasker ikke klær på jobben, så havner klær på gulvet og blir tråkket på så er det neste person som kanskje vil kjøpe plagget som må slite med å vaske vekk skoavtrykk! Og jeg skal ikke si åssen det ene prøverommet så ut! En haug med klær lå i en haug i et hjørne. Not today tenkte jeg og dro for forhenget. Not today! Om noen andre tok det senere aner jeg ikke, men ærlig talt! Folk får da rydde etter seg selv!!! Spesielt i disse tider! Faen for noen griser og latsabber! Ofte er klærne vrengt også. Da hender det de blir hengt opp sånn og. Jeg blir dritlei til tider! Det som er gøy er at vi selger mye klær og det som kommer opp på prøvedukkene forsvinner ofte fort og jeg må finne flere fine plagg og pynte opp med. Vi har noen sånne dukker med armer som aldri blir byttet på for jeg vet ikke hvordan jeg skal ta av armene... vitsen med de i det heletatt?! Mye enklere med de uten armer.

Fredagen har kommet og jeg har ingen spesielle planer foreløpig. Hva som skjer i helgen kommer jeg tilbake til på søndagskvelden eller mandag morgen.

God helg!

#hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagstanker #hverdagsglede #hverdagsblogg #hverdagslykke #hverdagskos #jobb #jobbdag #jobben #arbeid #arbeidsdag #arbeidsoppgaver #arbeide #arbeidsmiljø #arbeidsuke #arbeidsplass #irriterende #irritert #irritasjon #irritasjonsmoment

  • Hverdag

Liker

Kommentarer