Denne uka

Skrevet på fredag.

Dæven, da var denne uka over også! Nok en helg står for dør og denne blir litt roligere. Det får dere leste om på mandag.

Denne uka har vært helt vanlig, med jobb og hjemmeting. Mandag var som vanlig kontordag på jobb, blogget om sommeråpen butikk og jeg fikk en artig oppgave om å skrive litt om meg selv. Kan bli skummelt og gøy. Jobb-bloggen blir to år i september og jeg har enda ikke skrevet noe om jenta bak bloggen, aka meg.

Tirsdag på jobb gikk med til rydding og prising av varer.

Onsdagen var en fridag jeg klarte å sove bort dessverre. Skulle bare slappe av litt, og plutselig var klokka nesten fire.

Torsdagen var lang, spesielt arbeidsdagen. Den varte i en evighet føltes det som. Og når jeg endelig kunne gå var jeg sliten og sulten, men jeg skulle på senteret en tur for å møte muttern, var innom Søstrene Grene bl.a og vi kjøpte middag på Burger King. På senteret har de satt opp antibac over alt og skilter med piler til hvor en skal gå for å ikke gå oppi hverandre. Men ingen bryr seg, de ser skiltet, men følger det ikke. Folk går i klynger og jeg ble fnyst til av en gubbe for å bruke antibac. Håpløst er det! Rett og slett! Kvelden ble rolig.

Fredagen er i dag, den blir rolig, med litt hobbyer og TV. Jeg og Nano har sovet sammen på sofaen. Det er så koselig det! GET-kunder fikk tilbake tv2 kanalene også i kveld, kun midlertidig. Hadde jeg ikke bodd i borettslag så hadde GET vært ute av huset for lengst! Var bare stress med å få det på plass og når ting endelig funket forsvant kanalene... håpløst med sånt surr.

Denne uka har vært deilig værmessig. Godt under terrorvarmen på 30 grader og null luft. Nå har det vært god vind og Max 20, og jeg nyter det fullt. Det er sånn det burde være, men med litt mindre regn innimellom for det kan være upraktisk når en skal være ute. Ser ut som dette skal vare en stund til så best å nyte nå som det går an å leve og slippe at huden krøller seg og hjernen brenner opp. 20+ holder leeenge!

Ha en fin helg!

#hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagsglede #hverdagstanker #hverdagslykke #hverdagsblogg #hverdagskos

  • Hverdag

Liker

Kommentarer