Denne juleferien tok virkelig av!

Nå som det er back to work så må jeg endre på mine leggerutiner igjen. I ferien har jeg vært flink til å være sent oppe, ble noen ganger halv tre før Jon Blund kom. Men seneste tidspunkt jeg sto opp var halv åtte. Men så har jeg også sovet endel på sofaen, gjerne fra formiddag som rundt ti til rundt tre. For så å sovne på natt fra to tiden. For meg er i seng senest elleve og opp halv sju normalt. Så jeg må tilbake til den rutinen igjen nå. Men det er også synd da det å være litt senere oppe er ganske koselig.

Jeg merket det godt på jobben i går, jeg satt å gjespet mens jeg blogget. Kroppen er ikke helt i jobb modus ennå, det pleier å ta sin tid før ting blir normalt igjen. Men det får bare gå.

#hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagstanker #hverdagsblogg #hverdagskos #backtowork #tilbaketilhverdagen

  • Hverdag

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

Du er nok ikke den eneste som har snudd døgnet, for det har jeg også. Hadde litt problemer i dag med å riste søvnen ut av kroppen, men jeg satt klart til å jobbe foran PC kl 8. Må nok endre på når jeg går å legger meg jeg også.

nouw.com/veralynn
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Merker også at jeg blir kjempetrøtt midt på dagen da kroppen er innstilt på søvn rundt lunsjtider..

nouw.com/ingridmvsliv