Denne helgen

Uff, nå har jeg vært kjempetreg med denne bloggingen igjen. Jeg skulle virkelig ønske det skjedde mer i livet mitt enn jobb og hverdag.

På fredag dro min mor og jeg på Chat Noir i Oslo og var på premieren på An act of God. Jeg syntes det var kjempeartig. Frank Kjosås var Gud , det var engler, bud, spørsmål og morsomheter! Ta en tur å se!

På lørdag, i går tok vi en tur innom Dronning Sonjas Kunststall. Der er det en i uke til utstillingen Drømmen om Norge. Utstilling om Kong Haakon og Dronning Mauds liv. Veldig interessant å se alt sammen. Det har jo blitt tatt vare på utrolig mange ting fra de kongelige og det å få se det er utrolig stort. Ta en tur sier jeg bare! Se på alt det flotte og se om du lærer noe nytt. Det gjør jeg hele tiden.

Etterpå tok vi en tur innom Vår frelsers gravlund. Vi håpet på en litt lengre tur, men regnet var av og på hele tiden så jeg ville bare hjem. Men vi fant Alf Prøysen og Henrik Ibsens grav. Må alltid bort til Ibsen. Og der la jeg merke til at et nytt navn var påskrevet. Ellinor Ibsen. Hvem var det tro? Jo! Hun var gift med Henriks oldebarn. Så der lærte jeg noe nytt.

Når været endelig kan bli lettere så tar jeg meg en lengre tur og finner ut av mer. Grav-safari er interessant! Prøv du og.

#chatnoir #teater #frankkjosås #anactofgod #oslo #oslove #oslolife #dronningsonjaskunststall #dronningsonja #dronningmaud #konghaakon #kunst #kultur #opplevelser #vårfrelsersgravlund #henrikibsen #altfornorge

Liker

Kommentarer