Deichman biblioteket i Bjørvika

På lørdag dro min mor og jeg for å sjekke ut det nye biblioteket i Bjørvika som åpnet for en liten stund siden. Og det var utrolig flott og stort der!

Det var seks etasjer med mye gøy! Var heller mer et opplevelsessenter enn et bibliotek for du kunne også spille trommer, spille inn musikk, lage ting via PC til en sånn modell-maskin, det var symaskiner der, du kunne lage egne T-skjorter, det var veldig mye å se på og gjøre der, også var det selvfølgelig veldig mye bøker der som var godt sotert i alle sjangere. Det var rom for muligheter for å sitte alene eller sammen flere, og det var møterom som hadde navn på forskjellige bydeler.

Hvis du ikke finner noe interessant der er man bare ikke interessert! Så er du i Oslo, ta en tur innom Bjørvika og sjekk dette ut! Det jeg lurer på er om jeg må bo i Oslo hvis jeg vil låne med meg noe, eller om det bare er for Oslo folket? Det må finnes ut av.

#Deichman #deichmanbjørvika #deichmanbiblioteket #deichmanbiblioteketibjørvika #bibliotek #library #biblioteket #bjørvika #oslo #oslove #oslotur #oslolife #bøker #booklover

Liker

Kommentarer