Dagens tur, 5.2.21

Bjørvika, Akershuskaien, rådhuskaien, Aker brygge, tjuvholmen, Frognerkilen, buss fra Karenslyst Allé til sentrum og buss hjem.

Mens jeg gikk på Aker brygge i solskinnet kjentes det ut som en deilig vårdag, men gradene viste det motsatte, -8, noe som egentlig ikke er så ille. På Tjuvholmen drømmer jeg om å ha en flott leilighet med utsikt mot Oslofjorden. Det hadde vært perfekt! Jeg så kongeskipet ligge til kai der. Den ser helt vanlig ut på utsiden, men tenk alt det flotte på innsiden!

Jeg begynte å lure på om jeg skulle ta bussen hjemover derfra eller om jeg skulle prøve meg videre. Jeg gjorde det og gikk langs Frognerkilen eller hva det heter der. Det er iallfall langs vannet med Bygdøy på andre siden. Vi må gå mer turer på Bygdøy! Da jeg havnet på Karenslyst Allé var valget Bygdøy eller hjemover. Da var klokka snart 12 så jeg tenkte hjemover. Var hjemme litt over 13. En lang tur fra Bjørvika til Karenslyst, 9,6 km, 12.966 skritt, 34 skritt igjen til 13.000. At jeg ikke gikk litt lenger da, hehe.

Det ga mersmak til lengre turer rundt i Oslo på mine fridager. Bilder kommer senere.

#oslo #oslove #oslotur #oslolife #oslofjorden #akerbrygge #tjuvholmen #frogner #tur #tur #gåtur #gåturer

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

For en fin tur i det knallværet vi har hatt i Oslo i dag 🥰

nouw.com/veralynn
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Absolutt! 😊

nouw.com/ingridmvsliv