Dagen i dag, torsdag 18.6.20

Da var det endelig helg! Det er veldig godt å tenke på. Jeg er nå i seng, vifta står på for fullt og den kalde kluten ligger på panna mi. Jeg blir fortere trøtt og sliten for tiden pga den møkka varmen som bare fortsetter. Jeg takler det bare ikke!

Jeg våknet i dag tidlig med en mild hodepine, men det ga seg etterhvert da jeg endelig fikk spist ved lunsjtider, da hadde jeg ikke spist siden middag i går. Det blir for varmt for å orke noe som helst mat også!

På jobben priset jeg klær, sko og vesker og ryddet i klesavdelingen. Jobben solgte for 4000kr bare i klær i går! Det er ikke verst! Etter jobb møtte jeg min mor på senteret hvor vi unnet oss en kald frappe på Starbucks, jeg kjøpte tannkrem på apoteket og vi ordnet oss gardiner til spisestua. Må få sperret den jævla sola ute på et vis!

Resten av kvelden gikk med til å betale regninger, slappe av med PC, YouTube, musikk og vifte. I helgen må jeg få gjort noe med planlagte innlegg til bloggen.

Det er spådd regn til søndag, håper det virkelig stemmer så naturen kan få litt fuktighet og lufta løsne opp litt. Denne sola og varmen gir tørke og det er ikke bra for verken mennesker og natur!

Ha en god natt! Håper du ikke koker bort som jeg har.

#hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagstanker #hverdagsblogg #ubehag #ubehagelig #taklerikke #orkerikke

  • Hverdag

Liker

Kommentarer