Dag 8. Noe jeg sliter med.

Jeg sliter med veldig mye! Jeg er et komplekst menneske rett og slett. Har mye rart som jeg må deale med hver dag.

-Jeg er hypokonder. Jeg tror jeg blir syk av alt! Når kroppen reagerer på f.eks vær, eller om jeg har vært i nærheten av noen som hoster uten å holde for så blir jeg stressa. Får skikkelig angst! Jeg hater at folk hoster og nyser rundt meg, det var jo grunnen til at jeg fikk lungebetennelse i høsten 2017. Jeg glemmer aldri den jævla kjerringa på bussterminalen i Oslo. Faen som hun hostet! Og ikke lenge etter følte jeg meg dårlig, men dro på jobb og senteret likevel. Skal mye til at jeg tar en tur til legen, men jeg måtte vite. Det var lungebetennelse og jeg var sykmeldt i fire uker med legetime hver uke, men da brydde jeg meg ikke om det fordi jeg var så dårlig. Også likte jeg legevikaren, hehe. Han hadde så stilig navn, men dessverre har det gått i glemmeboksen. Men jeg kunne godt ha vært sykemeldt iallfall en uke til, for jeg hanglet til godt over nyttår. Og etter det har hypokonderen i meg blitt hysterisk.

-Jeg stoler ikke på noen! Nesten ikke på min egen mor engang. Da er det ille! Og når jeg ikke kan stole på min mor så kan jeg iallfall ikke stole på noen andre heller.

-Jeg liker ikke å drive på med mat og kjøkken. Liker ikke å holde på med varme ting som ovner, varme plater og steking. Mikro går bra.

-Jeg kan ikke spare på sparekonto. Jeg opprettet en bsu konto og la inn en 500 lapp og da var helvete løs. Da følte jeg at jeg var blakk, ikke kunne gjøre noe, måtte droppe ferien og ikke kunne jeg handle. Så broren min fant ut åssen jeg kunne legge over til vanlig konto igjen. Og da ble alt ok. Og pga det kan jeg ikke se på luksusfellen heller for jeg blir hysterisk. Så det å spare på sparekonto, fond og det der er ikke for meg. Skal jeg spare må jeg ta ut det jeg skal spare å da det i en sparebøsse. Jeg må se pengene.

-På teater og kino må jeg sitte ytterst på raden. Men på kino kan jeg sitte mellom folk hvis jeg sitter på første rad for da må ikke andre flytte seg så jeg får gått. Jeg må ha den muligheten til å gå uten å forstyrre andre med det. Hvis jeg f.eks får gratis billetter og plassen er bestemt og det ikke er ytterst så drar jeg ikke. Jeg må være forsikret på at det er plass ytterst først. Jeg liker ellers ikke å sitte inneklemt mellom fremmede på bord og på buss. Jeg må alltid sitte ytterst uansett situasjon. Jeg kan ikke ta hensyn til om andre må det for hvis noen trenger den plassen så kan ikke jeg være der eller delta for jeg kan ikke sitte mellom noen. Det har en sammenheng med neste punkt.

-Jeg må ha tilgang til do hele tiden. Ikke at jeg ikke kan holde meg, for hvis jeg føler meg trygg nok så kan jeg holde meg i 12 timer! Men hvis det blir usikkerheter med tilgang til do så føles det ut som jeg må pisse hele tiden. Og hvis jeg går på do når det føles sånn så må ingenting ut for jeg var jo nettopp på do. Hater det!

-Jeg mangler stedsans. Det nytter ikke hvor godt kjent jeg er, jeg vil alltid surre det til og gå feil.

-Jeg mangler tidssans. Jeg tror alltid jeg har dårlig tid f.eks til buss hvis vi skal noe og går tidlig ut. Må ofte vente iallfall ti minutter på bussen. På teater har jeg ventet i fire timer før en forestilling. Jeg skjønner ikke klokker med visere, den må ha tall ellers blir jeg forvirret og det hjelper lite på tidssansen min.

-Jeg har hatt problemer med sinne siden barndommen. Jeg er alltid sint for et eller annet og det trenger ikke alltid å være en god grunn til å være sint. Jeg blir veldig fort sint, kan være sint lenge og det kan skifte igjennom hele dagen, plutselig er jeg fornøyd en liten periode før jeg er sint igjen. Min mor mener jeg trenger et sinnemestringskurs, jeg syns det høres teit ut.

Dette var litt av mye jeg sliter med i livet.

#nouw #nouwblogg #nouwblogger #pinterest #pinteresttips #blogg #bloggereinorge #challenge #30daychallenge 30dayschallenge #30days

  • Skrevet i : Blogg

Liker