Dag 10. Noe jeg føler sterkt for.

Dyr! Dyr er veldig viktig for meg. De hjelper meg bare ved å være. Det er veldig stort for meg å hilse på forskjellige dyr. Det er viktig for meg å ha kontakt med dem.

Jeg har vokst opp med dyr, med en bestefar som hadde kuer, griser og en hund. Jeg måtte alltid innom grisene når vi var på besøk. Kuene hadde han bare mens jeg var liten og har kun sett det på bilder. Det har også vært katter med i bildet siden jeg var baby.

Jeg har dyretekke og det har jeg merket flere ganger. To ganger har hester på folkemuseet bare kommet bort til meg mens den har en vogn med folk etter seg. Jeg sto i veikanten for å slippe han forbi, men plutselig kom han å snuste på meg. Personen som styrte hesten var nok veldig overrasket for han styrte nok ikke hesten mot meg. Det har altså skjedd ti ganger, to forskjellige hester.

Jeg selv har hatt katt i over 20 år nå, startet med Mons fra sommeren 2000 til desember 2018, og den 13 desember 2018 kom Nano til oss. Beste som har skjedd det å ha katter. Pelsterapi er viktig for meg i forhold til angsten. Det roer meg og når jeg er rolig så ser jeg ting mer realistisk enn når jeg har angst.

Et liv uten dyr for meg er veldig viktig og jeg kan ikke se for meg et liv uten.

#nouw #nouwblogg #nouwblogger #pinterest #pinteresttips #blogg #bloggereinorge #challenge #30daychallenge #30dayschallenge #30days

  • Blogg

Liker

Kommentarer