Blogger fra min nye mobil!

Det var en nervepirrende dag i går. Jeg er ikke noe glad i å bytte ut sånne ting som telefoner og datamaskiner, ikke rart da at det har kommet opp til IPhone 12 osv når jeg fortsatt har min iPhone 6. og da kunne jeg ikke velge en eldre en enn 11.

Jeg var så heldig at Power kunne hjelpe meg selvom de hovedsakelig var stengt. Min mor hadde kontakt med dem på chat og fikser en avtale om å komme på vareutleveringen og levere inn den gamle der og komme tilbake etter et par timer for å hente den nye. Og vi var heller ikke alene der, flere som trengte hjelp til ting, og en som skulle hente en sofa hos Bohus. Men vet du hva det betyr? At denne nedstengningen av kjøpesentre var dramatisk, desperat og unødvendig! At folk fortsatt drar på sentre, handler, ikke kun sitter hjemme, at livet fortsatt går videre selvom regjeringen tror at ting kan vente på ubestemmelig tid. Men det er ikke sånn det funker! Det er alltid noen som trenger noe, plutselig noe som ikke virker, noe må byttes osv. Flere butikker hadde sånn klikk og hent system nå. Så de holder åpne på en lukket måte. Var mange inne på Rusta som handlet ting de trengte som de ikke kunne kjøpe på sentret. Så at noe holdes åpne, og det meste er stengt, uten noe som helst system er bare teit, latterlig, unødvendig og regjeringen har ingen støtte hos meg i denne situasjonen. De skulle heller latt hver enkel butikk bestemme hvordan de skulle gjøre ting for å holde åpen, senke antall besøkende om gangen osv.. Og folk oppsøker virkelig nabokommunen med åpne butikker hvis de trenger noe og det nærmeste er stengt, sånn er det bare! Jeg kan lett krysse grenser til to kommuner ved kun å gå ut døra nesten så... Det å ikke skulle krysse kommunegrenser er bare tull!

Så mens vi ventet på at min nye telefon skulle bli ferdig satt vi på Baker Hansen, jeg tok en smoothie og min mor en kopp te. Så tok vi en tur på Rusta for å kjøpe oss rosa munnbind, hadde så lyst på det. Også handlet vi litt på Rema før vi ventet litt lenger, vi var ikke hjemme igjen før halv sju på kvelden. Og jeg er glad jeg kunne få gjort alt dette på mitt nærmeste senter og ikke måtte ta toget en stund et helt annet sted, men jeg hadde nok gjort det og om nødvendig. For min telefon var ikke helt god nå, og dette kunne ikke ventes med uansett hvor mye regjeringen skulle finne på å stenge. Det finnes alltid noen gode snarveier oppi alt det elendige.

#hverdagstanker #hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagsblogg #hverdagsglede #hverdagslykke #tanker #tankerogytringer #tankerogmeninger #tankertildeg #tankerommorgenen #ytringerogtanker

  • Hverdag

Liker

Kommentarer