Blir Rampenissen en hobby?

Nå er Rampenissens tid startet. Nå dukker de opp i mange hjem og lager rampestreker for barn og unge. For meg er det litt annerledes.

Det er mitt tredje år med Rampenisse. Første året var ikke så aktiv, jeg hadde bare en nisse. Det var først i fjor da jeg fant Alf på Sparkjøp at jeg ble bitt av basillen. På Loco fant jeg også en dør og da måtte jeg finne noe han kunne bruke som hus. Da fant jeg en kasse på Lagerhaus og han fikk et sted å bo. Jeg fant etterhvert mer ting på Rusta også, og han fikk en dør til. En dør fører til Nisseland og verkstedet til Julenissen. Den andre ut til folket for å dele ut gavene. Alf var med på turer, han opplevde jul på Akershus festning og julemarked på Folkemuseet. I år fant jeg mer ting til nissen, han har fått seg en takterasse med alle fasiliteter blandt mye annet.

Jeg har ingen barn og har heller ingen planer om det. Men jeg vil uansett ha en Rampenisse i mitt liv. Om den lager rampestreker, sitter i sleden eller på kjelken, henger i discokulen eller hva han kan finne på så har det ingenting å si om det er barn involvert. Jeg som i en alder av snart 33 kan ha det gøy med dette på egenhånd. Det blir på en måte som en slags Barbiedukke på en måte når jeg tenker på det, Hehe.

Alf trives i huset sitt og jeg trives med å holde på med dette!

Men trenger jeg egentlig flere hobbyer nå? Skal jeg lage eget innlegg med en hobbyliste? Det hørtes jo gøy ut egentlig!

Liker

Kommentarer

Konatilmannen
Konatilmannen,

Alltid gøy med rampenissen om manner liten eller stor ❤️Å lage hobbyliste kan jo være kjempe lurt.Kanskje får du noen nye innspill også😉

nouw.com/konatilmannen
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Ja, alltid fint med nye innspill! 👍🏻😊

nouw.com/ingridmvsliv
ArielC
ArielC,

Rampenissen er alltid gøy! Elsker å se flere voksne som liker slike "barnslige" ting, for hvem sier at bare barn kan leke seg?? Vi har rampenisse her i hus også, men her synes jeg mest det er gøy å sette han opp for lillebror å finne den neste dagen ❤

nouw.com/arielc
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Barn skal ikke få ha all moroa mener nå jeg, Hehe. Håper din lillebror syns det er artig! 👍🏻😄

nouw.com/ingridmvsliv