Black Friday!

Skrevet i går kveld.

I dag tidlig sto min mor og jeg opp 05.30, gjorde oss klare og var ved senteret i 06.30-tiden. Vi skulle sjekke ut dette Black Friday greiene.

Vi gikk først litt rundt og så på et julepyntet senter, men så åpnet de en av dørene og folk løp inn og stormet opp rulletrappa. Så ut som det var noen bra tilbud på Follestad da det sto endel folk utenfor rundt 06.50.

Vi fant oss et skap, fikk oss frokost og gikk innom lekebutikken, Søstrene grene, Panduro og TGR, Narvesen og Europris. Fant mye fint, men tok bare med meg litt, og unnagjort noen julegaver. Selvom det er mye bra salg trenger man ikke kjøpe alt mulig unødvendig heller.

På panduro hadde de gjemt en liten nisse, og de som fant nissen fikk en premie. Vi så tilfeldigvis nissen, men spurte først om det bare var for barn, noe det ikke var, så da fikk vi en pose med små artige ting, se bilde under.

I 9 tiden var vi ferdige og dro hjem. Var litt digg å kunne komme seg ut da det kom flere folk hele tiden, og flere blir det nok utover ettermiddag og kveld. Bildet under er det jeg kjøpte meg og frokosten vi fikk da vi kom.

I morgen blir det en julepyntet Akershus festning som får besøk av oss.

#blackfriday #shopping #shoppingtur #shoppingsenter #kjøpesenter #julegaver

Liker

Kommentarer

theresebraathen
theresebraathen,
Fine ting du har kjøpt deg! ☺️
nouw.com/theresebraathen
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,