Bildeinnlegg: ikke vært ute på tre dager!

Jeg fant ut i går at jeg ikke hadde vært ute på tre dager. Det funker ikke for meg for da sitter jeg og grubler, logiske ting blir ulogiske osv. Så jeg må ut ellers klikker det rett og slett.

I går skulle jeg møte min mor i Oslo, så jeg dro litt tidligere og gikk meg en runde, fra Bjørvika, rundt Operaen og Kvadraturen. Og bildene som ble tatt var disse:

I dag skal vi ut igjen. Vi skal prøve å få shoppet ferdig julegaver denne helgen. Og jeg gruer meg til alt stresset. Merket det i går og, håpløst å se på ting for folk skal bare hele tiden. Uff! Men jeg får ta fram de spisse albuene mine og være sånn tilbake.

Nå har jeg jo fått meg en uke tidligere juleferie så da må jeg også få gjort ting ute og inne. Pluss at jeg har et par innlegg å dele med dere også. Håper uken blir lang!

Blogges!

#bilder #foto #fotografere #fotoblogger #fotografier #fotoinspo #fotosafari #bilderdryss #oslo #oslove #oslotur #oslofjorden #oslolife #shopping #juleshopping #jul #snartjul #hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdag

  • foto

Liker

Kommentarer