Bildeinnlegg del 1: Akershus kaia og Aker brygge, 5.2.21

Stolene nedenfor Akershus festning har sin betydning. De står der med utsikt over fjorden der jødene ble fraktet bort under krigen, så det er minnesmerker for deporterte jøder. Krigshistorie er veldig interessant, men også grusomt å tenke på alt det som foregikk med med uskyldige mennesker.

Les mer om stolene her: https://www.hlsenteret.no/gormley/

Min tur outfit: Teddyjakke, Maddison bukse, under jakka hadde jeg en ullgenser, alt fra Zizzi. Under hadde jeg en tights fra Select og singlet fra H&m, sko fra Europris. Jeg holdt meg varm under hele turen.

I posen hadde jeg en plastpose med munnbind og en liten flaske med appelsinjuice, i veska nøkler, antibac, lommebok, månedskort og mobil. Ikke så mye mer jeg pleier å ta med på tur ellers. Sjelden jeg har planer om å spise noen sted på en sånn tur, det må i såfall planlegges.

Neste innlegg blir bilder fra Frognerkilen. Fant det lurt å dele opp innlegg da det kan bli for mange bilder i ett innlegg innimellom.

#oslo #oslove #oslotur #oslolife #oslohistorie #oslofjorden #akershusfestning #akershusstranda #akershuskaia #akerbrygge #zizzi #zizzifashion #plussize #plussizeklær #plussizefashion

  • foto

Liker

Kommentarer

Konatilmannen
Konatilmannen,

Så masse fine bilder du har tatt 🤩

nouw.com/konatilmannen
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Takk for det 🥰

nouw.com/ingridmvsliv
VeraLynn
VeraLynn,

Så fine bilder, vel det tar du jo egentlig bestandig 🥰

nouw.com/veralynn
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Hehe, takk for det 🥰🥰

nouw.com/ingridmvsliv