Bare en mening

Folk er så glad i å kalle folk for egoist og egoistisk for tiden. Uansett hva du sier du vil gjøre, noe du savner, noe som ikke handler om å sitte hjemme alene i disse tider, så spyr de ut ego og egoistisk med en gang. Det ordet blir misbrukt rett og slett! Jeg ser ikke på det å være ego som en dum ting nødvendigvis.

Det folk bør tenke på er at det å være egoistisk kan være bra. For en må tenke på seg selv og ha det bra med seg selv for å kunne ta godt vare på andre og hverandre. Har du det vanskelig en dag kan du ikke late som at alt er bra uten at det går ut over andre. De vil merke at noe er galt og da blir det en rar stemning i hele huset. Og da går det ut over de andre også. Så hvis du vil kunne hjelpe andre og få noe positivt ut av det, må du ha det bra selv! Det er bare sånn det er!

Så vær ego, tenk på deg selv, ta godt vare på deg selv, så tar du godt nok vare på andre også. Det er det jeg følger og det er helt riktig for meg. Hva andre måtte mene er opp til dem, men hva som er rett for dem er ikke nødvendigvis rett for meg.

#meninger #sterkemeninger #tankerogytringer #tankerogmeninger #tanker #ytringerogtanker #hverdagstanker #ego #egoister #egoistisk

Liker

Kommentarer