Back to work!

I dag var dagen. Dagen jeg håpet ikke skulle komme så fort. Når du går å venter på ferien føles tre uker veldig lenge. Men når du er i ferien så er ikke tre uker like lenge.

Heldigvis startet det rolig med bloggdag. Som vanlig på mandager. Men jeg blir uansett sliten, psykisk fordi jeg gruer meg alltid. Selvom jeg snart har jobbet der i snart ti år så kommer angsten. Uten grunn egentlig. For jeg kjenner folka, og de kjenner til mine utfordringer. Og når jeg går rundt med denne angsten er ikke-eksisterende lunta enda mer ikke-eksisterende og jeg nebber verre enn Donald Duck når han ikke er sint. Og han er ofte lite blid.. jeg må bare komme meg inn på jobb og møte folka så går det seg som oftest til og angsten blir mindre og jeg blidere. Jeg er virkelig en kompleks person på så mange måter. Det er så slitsomt for så mange.

Men nå er jeg iallfall igang og da vil det nok gå seg til. Har også mulig et spennende oppdrag på gang på jobben. Kanskje!!

#hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagstanker #hverdagsblogg #tanker #tankerogytringer #tankerogmeninger #jobb #jobbdag #jobben #arbeid #arbeidsdag #arbeidsmiljø #arbeidsplass #arbeidsuke

Liker