Årets adventskalender 2020

Nei, jeg har ikke gått for noe med sminke og hudpleie som de fleste på min alder gjør. Heller ikke noen av de andre mer voksne kalenderne. For det er ikke det jeg interesserer meg for og åpne. Nei, årets kalender ble som i fjor. Nemlig Harry Potter lego kalenderen. Det blir gøy det! Jeg så det fantes mer artige som Friends og Mummitrollet og andre lego kalendere.

I et par år nå har jeg brukt hele året på samle opp ting til en pakkekalender til meg selv til advent. I år har jeg enda ikke kommet i gang og det er 3 måneder igjen til adventstiden. Så da ble denne et enkelt valg.

I fjor fant jeg noen av de lukene til å være vanskelig å bygge, noe ble aldri bygget ferdig fordi jeg ga opp. Jeg så på YouTube åssen andre hadde bygget, jeg gjorde det jeg så de gjorde, men det funket ikke. Så vi får prøve på nytt i år og satse på at noe kan gå greit og bygge. Lego for fra 7 år bør være lett da, eller?

Da gjelder det og klare å la kalenderen være til desember, men det kribler i fingrene til å starte byggingen. Da kan jeg jo bare leke mitt med fjorårets, Hehe.

Jeg bestilte denne på lekekassen på torsdag formiddag og den kom i posten på fredag så det var sjapp levering asså!

#advent #adventskalender #adventcalendar #kalender #kalendergave #julkalender #harrypotter #harrypotterlego #lego

Liker

Kommentarer

Krea10vmamma
Krea10vmamma,
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Jaaa!!! 🤩😊😀

nouw.com/ingridmvsliv
carolinececilia
carolinececilia,

Så artig at du går for noe annet som er "vanlig" 😊

nouw.com/carolinececilia
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Gikk for den som interesserte meg mest. Tenkte også på Friends TV seriens kalender og Mummitrollet også, men med lego er det mest å gjøre. 😀👍🏻

nouw.com/ingridmvsliv