Angst for munnbind

Jeg har ikke tatt i bruk munnbind ennå, selvom jeg ser fler har gjort det. Jeg har med et par i en pose oppi posen jeg har med på jobb. Men jeg unngår det. Jeg kjenner på en angst og redsel for det. Uhyggelig hele greia.

Mange tror det er så lett å bare ta det på seg og bruke det. Det er det virkelig ikke. Jeg har aldri brukt det før, knapt nok sett et. Og nå skal jeg ha det på? Jeg vet ikke om jeg klarer det pga klaustrofobi. Karnevalsmasker takler jeg ikke, kan ikke ha noe foran ansiktet som sitter fast. Jeg kan bruke skjerf for det sitter ikke fast i ansiktet, men pleier å bli litt voldsomt det og innimellom.

Jeg er redd for at det kan bli vanskelig å puste, at det blir varmt, at jeg reagerer på det og får blemmer eller utslett, at jeg ikke kan bruke det riktig for jeg hele tiden må klø meg i ansiktet, jeg går mye rundt med vannflaske og drikker mye i varmen og det vil bli mye av og på.

Om det ser bra eller dumt ut blåser jeg i. Det er ikke problemet. Problemet er meg og at jeg overtenker veldig mye på alt mulig. Det kan kanskje bare være at jeg må ta det på og se hva som skjer, det kan gå bra sånn at jeg aldri vil ta det av og det kan gå så dårlig at jeg ikke takler å ta på det engang. Jeg var dritredd første gang jeg skulle bruke nesespray liksom.. det er bare sånn jeg er.

Nå er de to ukene snart over hvor dette var anbefalt. Kanskje trengs ikke munnbind neste uke? Kanskje blir det strengere? Eller holder seg som dette. Vi får bare se!!

#corona #munnbind #angst #overthinking #overtenking #tanker #tankerogytringer #tankerogmeninger #tankespinneri #tankertildeg #ytringer #ytringerogtanker

Liker

Kommentarer