Alf Rampenissens Luciafeiring! Alf forteller.

Skrevet 13.12.20

Hei, Alf her!
Jeg har vært så heldig at jeg får skrive et innlegg til dere igjen.

I dag er det Lucia-dagen og mine dyr og jeg fikk besøk av noen små Lucia-barn. Vi tente lys og gikk i lystog før vi samlet oss for å spise god mat i skogen. Ingrid hadde fikset oss litt marsmellows som vi grillet, vi spiste grøt og feiret i timevis!

Jeg har hørt at dere mennesker sliter med noe virusgreier nå og at deres feiringer ikke går som vanlig. Her i Nisseland er vi veldig heldige. Her har vi ingen virus og alle nisser er friske og har null bekymring. Men når vi er hos dere og lager rampestreker for barna deres er vi forsiktige. Jeg har sett andre sette sine nisser i sånn karantene greie, og det må være lov for deres del. Men jeg har ikke vært i karantene og det har det ikke vært behov for heller.

Men jeg merker at det går litt utover meg også, for det har blitt mindre turer. I fjor var jeg med på museer, var ute og opplevde ting. I år har jeg kun vært i huset mitt med dyrene mine. Men Ingrid har ordnet og gjort det fint for oss. Jeg har en takterasse som jeg nyter, egen grill og en skog utenfor huset. Jeg trives og har det fint!

Håper jeg kan skrive litt innimellom for dette var gøy!

Hilsen Alf Rampenisse.

#rampenisse #rampenissen #rampenissenalf #kreativ #kreativitet #kreativt #hobby #hobbyer #hobbyblogger #lucia #luciatåg #stlucia #luciatog #sanktalucia

Liker

Kommentarer

theresebraathen
theresebraathen,

Så herlig innlegg! 😊

nouw.com/theresebraathen
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,