40 spørsmål

Jeg fant noen spørsmål på Pinterest jeg fikk lyst til å svare på her på bloggen. Jeg har oversatt fra engelsk.

1. Singel eller i et forhold? Evig singel!

2. Mitt mellomnavn? Marie.

3. Siste kyss? Nano, katten min. Eneste jeg kysser på i mitt liv.

4. Jente bestevenner? Dem har jeg dessverre ingen av. Viggo venneløs til deres tjeneste. Eller heter det Vigdis venneløs for jenter? Hadde noen venner i starten av barneskolen. Vi lekte med dukker og bamser, byttet klistremerker og glansbilder. Men så forsvant de uten at jeg fikk vite noen grunn. Men jeg har en mistanke.

5. Gutte bestevenner? Ingen av dem heller.

6. Favoritt sang? Denne er vanskelig å svare på for jeg liker så mange sanger. Men jeg hører endel på Roy Black og Peter Jöback på Spotify for tiden.

7. Høyde? I passet står det 1.66 cm.

8. Vekt? Jeg har ikke veiet meg på mange år og har heller ingen vekt her hjemme. Jeg er egentlig ikke interessert i å vite hvor mye jeg veier, men vet jeg veier for mye. Det vet jeg.

9. Første kyss? Det har ikke skjedd ennå.

10. Sportsinteresse? Finnes ikke interessert i noen sport. Men jeg kan godt se på curling og biljard.

11. En hemmelighet? Jeg har ingen studiekompetanse, men skulle ønske jeg hadde det så jeg kunne studere ting jeg interesserer meg for som teater, foto, kunsthistorie og historie.

12. Piercings? Nei, har ikke engang hull i ørene. Har ikke vært interessert i det rett og slett.

13. Lengste forhold? Har alltid vært singel og kommer til å forbli det også. Jeg er ikke villig til eller interessert i å endre livet mitt for noen for å fungere i et forhold.

14. Favoritt ex? Har ingen ex.

15. Rase? Norsk

16. 3 ting jeg vil endre på meg selv? 1. Håret. 2. Vekten. 3. Ta vekk angsten sånn at jeg kunne studert til drømmejobber.

17. Hvem jeg forteller alt til? Min mor. Vi
kan prate om det meste.

18. Vært utro? Nei.

19. Et ønske? Jeg vil flytte til Oslo.

20. Morsomste minne? Sommerferiene hos bestefar på Dokka.

21. Strand eller basseng: Nå er jeg ingen bader, finnes ikke interessert i å dra på stranda for å ligge der hele dagen og for å bade. Men jeg tror at hvis jeg hadde hatt et basseng i min private hage så ville jeg nok brukt det. Men man må vel ikke kunne svømme for å bade i basseng eller på stranda? For det kan jeg nemlig ikke.

22. Syns jeg selv er pen? Når jeg ser meg i speilet så kan jeg si jeg er fornøyd. Jeg er verken pen eller stygg. Men jeg pleier å si at jeg lever ikke for å være pen for andre. Utseendet mitt kan jeg ikke noe for eller jeg kan ikke endre det. Ta meg for den jeg er eller gå vekk!

23. Blitt mobbet? Fra 1 klasse til 10. Klasse var det mye mobbing. Mange møter på skolen hvor det ikke skjedde så mye. Jeg fikk beskjed om at jeg måtte tåle litt da jeg var annerledes. Jeg ble utredet hos BUP i mange år, fikk diagnosen Selektiv mutisme, jeg fikk angst og det var nok til å bli mobbet. Og pga mobbing ble jo angsten verre. En vinter måtte jeg stå ute i sokkelesten fordi noen hadde gjemt skoa mine og det var ikke lov å være inne i friminuttet så jeg fikk ikke lett etter skoene mine. Også forsvant en veldig fin jakke jeg hadde, fikk den aldri tilbake. Også første halve året på vgs gikk dårlig, ble mobbet ut av skolen av en lærer. Så jeg droppet ut. Begynte et nytt skoleår høsten etter på en annen skole og tok bare formgivingsfag som jeg ble anbefalt, så jeg hadde ikke nok fag til å få studiekompetanse. Det pga diagnosen jeg har og angsten.

24. Hvor mange år er du? Når jeg får det spørsmålet blir jeg faktisk litt i tvil. For jeg tenker 32 og jeg er 32, men jeg tenker at jeg er mye yngre enn jeg er. Hehe! Eller håper at jeg er yngre fordi jeg er så barnslig og vil ikke være voksen.

25. Mål på IG? Da tenker jeg det menes mål på instagram. Og der har jeg ingen spesielle mål. Jeg koser meg med å legge ut bilder jeg er fornøyd med rett og slett. Det å kunne leve av å gjøre det hadde jo vært perfekt, men det ligger nok ikke for meg sånne ting. Jeg kan jo ikke bli vellykket, det sier jo seg selv at ikke er meningen at skal skje.

26. Favoritt mat? Pastasalat, kylling og ris, sei og poteter, laks og pasta..

27. Hvem jeg stoler mest på? Må være moren min, men egentlig stoler jeg ikke på noen. Sliter med det.

28. Personen jeg har vært mest igjennom ting sammen med? Min mor der og. Du skjønner at hvis hun dør så blir det krise!

29. Favoritt farge? Gul og grønn!

30. Noen gang fått sparken? Nei

31. Hva har jeg gjort idag? Klokka er bare 07.15 og jeg spiser frokost. Jeg har ordnet veska og har bare igjen å finne ut hva jeg skal ha på meg så skal min mor og jeg en tur på folkemuseet. Vår tredje tur på kort tid, men det er nødvendig.

32. Mest hatet lærer? Grete, Bjørg og Anne er tre navn jeg kommer på først. Resten var i det minste Ok, men ikke noe mer.

33. Skole? Nei, det er jeg heldigvis ferdig med for godt nå! Skulle gjerne studert på høyskole eller universitet, men skolen er ikke godt nok lagt opp for sånne som meg til at jeg skal få en studiekompetanse. Dessverre! Vil ikke utsette meg selv for mer sånt nå!

34. Vil du ha barn? Nei! Unger er ikke min greie. Babyer er nydelige, kunne vært koselig med en jente å pynte opp, men ikke noe mer enn det.

35. Hvor mange barn? Hvis jeg ville hatt barn ville det holdt med max to stk.

36. Gutt eller jente? En av hver.

37. Kjæledyr? Hatt katt i 20 år nå i sommer. I juni 2000 ble min første katt født, han døde i desember 2018, 10 dager etter kom min nåværende katt inn i livet mitt.

38 Favoritt årstid? Høsten og våren.

39 3 turn ons? At personen liker teater, katter og foto.

40 3 Turn offs? Alkohol, motorbråk og røyking.

#40spørsmål #ommeg #detduikkevissteommeg #meg #ego #spørsmål #spørsmålogsvar

  • Blogg

Liker

Kommentarer

Beccassida
Beccassida,
Kul lista och bra blogg🤩
nouw.com/beccassida
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,