4 uker igjen!

Jeg skal jobbe i fire uker til før jeg endelig kan få tre ukers ferie. Og om en måned i morgen drar min mor og jeg til Vimmerby!

Men det er mer jeg har lyst til å rekke denne ferien. Det har blitt en tradisjon å dra på åpent slott i Oslo. Da får vi en tre kvarters omvisning på slottet med et nytt tema hvert år. Veldig spennende og interessant å se og høre på det omviseren har å si.

En annen ting, som vi fikk med oss i fjor er vandreteater på Akershus festning i Oslo. Det handlet om Henrik Wergeland. Om det er samme forestilling i år som i fjor, eller en helt annen en gjenstår og se, men det spiller egentlig ingen rolle.

Ellers har vi noen tradisjoner vi har gjort hver sommer siden jeg var liten, som er en tur på Norsk folkemuseum, Fram museet og Maritime museum, Norsk teknisk museum for å nevne noe.

Da jeg var liten hadde vi alltid en uke hos bestefar på Dokka. Men det blir litt vanskelig nå som han har vært død i mange år, og vi har ikke vært på Dokka siden begravelsen. Savner sommeren oppi der ass.. koselig sted. Men det kunne gått an å ta en dagstur for å se graven til bestefar og oldemor.

En annen ting jeg kunne tenke meg er en tur på Hunderfossen. Det er mange år siden vi var ser nå, i anledning at vi var hos bestefar. Vi må bare få leid oss en bil.

#sommerferie #sommer #sommerferien2019 #sommer2019​ #ferieplaner

  • Ferier

Liker

Kommentarer