30 day blogpost challenge day 8

Day 8. 20 facts about yourself.

1. Det må være farger og/eller glitter eller så gir det meg ingenting. Sort er utrolig kjedelig og lite kreativt.

2. En drøm jeg har er å oppleve et originalt Ibsenstykke på scenen. Det skal være sånn som på Fjernsynsteatret på NRK nett-tv. Tungt og gammeldags med gammeldagse kostymer og scenografi. Gjerne med de eldre skuespillerene også, selvom det vil bli vanskelig. Knut Wigert og Lise Fjeldstad hadde vært perfekt sammen med Knut Risan, ja, rett og slett de som var med i Fjernsynsteatret.

3. Jeg er et kultur menneske. Elsker teater og museer. Må ha noe kulturelt hver uke ellers føler jeg at det mangler noe. Ønsker at teatre og museer åpner snart. Fort som mulig egentlig! Jeg er også en gammel sjel i en ung kropp.

4. Jeg elsker dyr mer enn mennesker. Mennesker går meg på nervene, jeg blir så fort oppgitt og irritert over dem, de virker ikke særlig smarte og dyr virker mer oppegående.

5. Jeg har angst for alt som har med leger og sykehus å gjøre. Meg får du ikke levende eller bevisst inn på et sykehus, en gynekolog får aldri gjort noe på meg. Kan ta et stikk i fingeren, blodprøver og vaksine, ellers blir det bare med prat og lite annet. Har vært sånn siden barndommen. Å ta en coronatest vil bli vanskelig, men må jeg vil jeg spørre om kun å ta den i halsen og ikke i nesa. Det skjer liksom ikke.

6. Jeg elsker Astrid Lindgren filmer og det må være på svensk. På et annet språk blir jeg bare irritert.

7. Jeg har en drøm om et feriested i Vimmerby, Småland i Sverige. Et sted som eventuelt kan leies ut når vi ikke er der selv.

8. Gravsafari er en av mine favoritt hobbyer og jeg ser på YouTube og Instagram flere med lignende hobbyer. Veldig interessant med de i USA.

9. Jeg elsker bøker, da historie og biografi. Romaner osv er gørr kjedelig.

10. Old Hollywood, Golden Hollywood, Klassisk Hollywood når de beste skuespillerene holdt på er noe jeg gjerne skulle opplevd selv. Da de beste filmene derfra ble laget. Love The Wizard of Oz for ever! Og Gone with the wind.

11. Jeg er veldig glad i gammeldags stil, som Victoriansk, Little house on the prairie stil, retro, vintage, osv. Utrolig stilig og fint er det.

12. Gravsafari i USA, spesielt i California er en stor drøm, vil gjerne se Judy Garland og Michael Landons gravsted.

13. Jeg kan tenke ut i søvne antrekk jeg har lyst til å bruke. Også i våken tilstand. Klær og fargekombinasjoner er kjempeartig!

14. Jeg liker å dekorere, pynte opp med forskjellige ting, matche med stiler og farger.

15. Jeg har veldig mange hobbyer, og jeg finner stadig på flere!

16. Mine drømmeyrker er kreative, som maskør og parykkmaker, scenografi, fotograf (ikke portrett), dekoratør, skriving, osv osv. Helst også på egenhånd uten så mange folk rundt meg.

17. Jeg hater alt som har med alkohol å gjøre. I disse tider er de fleste butikker stengt, mens vinmonopol får holde åpent? Det gir ingen mening! En så uviktig butikk burde vært stengt på ubestemt tid! Alkohol er helt unødvendig!

18. Jeg er veldig glad i å handle inn hobbyting og pynteting, men ikke så glad i matbutikker.

19. Jeg har ALDRI vært i Dyreparken i Kristiansand før, det var liksom ikke et sted mine foreldre tenkte på å ta en tur til.. Alle har liksom vært der og i en alder av 33 er det kjipt å tenke på, jeg elsker jo dyr, hvorfor tok vi ikke en tur?!

20. Når jeg pusler puslespill er tanken også å henge det på veggen når det er ferdig. Har tre på veggen og mange puslespill som er på vent nå, men jeg må ha et fast sted og bedre tid til alt sammen. Samme tanken med Diamond paintingen.

-Denne var det ikke lett å tenke ut punkter til. Men jeg klarte det til slutt etter et døgn med grublinger.

#blog #blogg #blogpost #30daychallenge #30dayschallenge #pinterest

  • Blogg

Liker

Kommentarer