30 day blogpost challenge day 29

Day 29. Are you messy or neat?

Jeg er begge deler! Jeg liker å ha der veldig ryddig rundt meg på arbeidsplassen f.eks, men hjemme er jeg ganske rotete. Men jeg prøver å ha et system i rotet og ikke rot i systemet, eller noe, haha! Jeg bare måtte!

Jeg hater også å rydde opp etter andre. Og når jeg har det som oppgave på jobb så blir jeg irritert, utålmodig og nebbete. At ikke folk kan ta litt hensyn og iallfall rydde opp etter seg i prøverommet! Verste jeg har sett der er at folk har laget store hauger med klær på gulvet, akkurat som de gir faen. Og da føler jeg også at jeg kan gi faen selvom det er min oppgave den dagen å rydde opp. Det blir gjerne halvhjertet, vrengte klær blir hengt opp på vranga osv..

Også når jeg skal rydde i lekeavdelingen, når folk og spesielt unger ikke skjønner at det ikke er en lekeplass, leker dratt utover, alt ut på gulvet, når de skal se i hyller, tar ut, men ikje legger tilbake det de tok ut, veldig spesielt og respektløst! Skulle gjerne tatt de på fersken og sagt hvor skapet skulle stå. Så ja. Rydd etter dere, spesielt klær dere selv har prøvd.

#blog #blogg #blogpost #30daychallenge #30dayschallenge #pinterest

Liker