30 day blogpost challenge day 26

Day 26. Share your pet.

NANO!! En mer herligere person i denne verden finnes virkelig ikke! Han er kjemperar, morsom, nydelig, herlig, søt, artig, bøllete, alt som kan tenkes!

Han kom til oss torsdag 13.12.18 fra dyrebeskyttelsen. Vi er hans fjerde og siste hjem. Han kom til oss med helt nedklipt pels og klør, veldig usikker og stressa. Første natta klarte han å finne roen i min seng og sov der i flere uker før han turte å prøve seg andre steder. Som perser skulle han være vant til å dusje, når han kom til oss var han ikke vant til å stelles, vi fikk ikke lov til å ta i maten hans, det var han veldig stressa på. Nå går det fint med både mat og stell. Han kjenner til rutinene nå, vet når det er stell og går selv inn på badet og venter. Er vi trege kommer han med et mjau eller så gidder han ikke og går. Men kommer tilbake når vi lokker. Vi vet ikke sikkert hans alder, tror han var tre år når han kom til oss, som betyr at til nyttår er han seks år. At folk før ikke hadde system på sånt, han er en dyr rasekatt som skulle hatt en flott stamtavle, så fikk vi han nedklipt og uvant til stell og han var stressa. Da er det noe som ikke er riktig! Og det gjør meg så innmari forbanna!

De som sier at katter tåler å flyttes fra hjem til hjem, at katter ikke har psyke de bør lese dette! Nano klorte seg opp på labben og under halsen, han hadde ingen pels der i en periode. Han klødde av seg pelsen i nervøsitet og angst! Det så utrolig vondt ut! Han sa ingenting og virket sur og usikker. Han lurte på hvor han var, hvem vi var, hvor skulle han neste gang, blir det mer usikkerhet nå, osv. Første gang han sa noe smeltet hjertet mitt! Første julen hos oss sov han mye i fanget mitt og i sofaen. Han har sitt humør, noen dager vil han bare være i fred, ikke tas på osv, men de dagene er det lite av nå. Men da lot vi han bare være i fred til han kom til oss selv.

Nå er han en helt annen katt! Han klorer seg ikke, han trives så godt at han vil utvide sitt territorium ved å ta seg ut i oppgangen ved hver mulighet, liker å løpe opp til naboen. Han er utrolig bøllete og leken, vi kaller han for Liberace, han kjente pianisten, da potearbeidet til Nano er lik Liberaces håndarbeid på piano. Du bør egentlig se det da det er vanskelig å forklare med ord.

Nano er veldig knyttet til oss, og merker og leter og lengter når folk er borte. For hans del har han havnet på det perfekte sted! Han drar til dyrlege en gang i året for en sjekk og vaksine. Han har funnet sin trivselsvekt og er veldig fin i pelsen. Han var chippet og kastrert før vi fikk han.

I det ene øret har han et lite hakk, så han har nok vært i krangler før han kom til oss. Han trengte å være en trygg innekatt og alenekatt hos voksne folk, det ser ikke ut som han lengter etter andre katter, og han nyter å kunne sove i flere timer i fred og han er ingen morgenfugl.

Vi er nok de han trengte for å ha det bra! Er så ufattelig glad i den lille nydeligheten! Min elskelige Nano Lussekatt.

#blog #blogg #blogpost #30daychallenge #30dayschallenge #pinterest #kjæledyr #katt #katten #katteliv #kattekos #katter #kattene

Over: Første bildene av han, gul i pelsen, forvirret og nervøs.

Nede:
1.Nedklipt og med en hjerteflekk.
2. Han ser helt annerledes ut nå enn nå han kom til oss.
3. Han er veldig glad i å sitte og ligge oppå meg. Han og heg har et spesielt vennskap.

  • Blogg

Liker

Kommentarer

ArielC
ArielC,
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,