30 day blogpost challenge day 25

Day 25. 5 weird things you like.

1 Folk flest hater vel at ledninger og sånne ting floker seg sammen og blir irritert når de må løsne opp i det. Det er noe jeg elsker å gjøre! Gi meg en diger floke og jeg kan kose meg i flere timer!

2 Når folk flest er i Oslo drar de på kjøpesenter, cafe, utesteder, restaurant osv. Jeg drar på Gravsafari, går gatelangs og tar bilder, leter fram historie, ser på gamle bygg, ser på statuer, drar på museum, har med egen niste og drikke. Aldri i Oslo for å møte folk, spise ute, skal jeg innom noe er det planlagt. Jeg elsker Oslo og ingen skal nekte meg å dra dit.

3 Når min mor og jeg finner på ting i Oslo, drar vi hjemmefra i ni tiden på morgenen og er hjemme igjen mellom tolv og ett. Og vi pleier som oftest og dra steder der det er lite folk. Når folk starter å tyte ut så tyter vi inn og derfor er våre turer trygge.

4 Når jeg ser på blader i butikk ser jeg som oftest i herrehylla. Det er der historiebladene står. Jeg leser heller om seriemordere og verdenshistorie enn moteblader og interiørblader. Smak og behag!

5 Jeg vil si jeg kler meg mer annerledes enn folk flest. Fargerikt og gjerne med masse glitter! Favorittplagg er grønne bukser og en gul genser til som du ser på bildet over. Og jeg er ikke redd for å vise visse motiver på t-skjortene. Hvis den f.eks skriker Harry Potter fan veldig høyt er det et stort pluss! Jeg bryr meg virkelig ikke om det er glorete eller hva folk sier.. Man skal vise sin fandom med stolthet!

#blog #blogg #blogpost #30daychallenge #30dayschallenge #pinterest

  • Blogg

Liker

Kommentarer