16’000 skritt og 10km senere

Skrevet i går kveld

Det har blitt kveld nå og har vært hjemme lenge nå og det har vært en lang dag. Jeg bestemte meg for å gå til og fra jobb idag. En ting jeg har å si til det er som så: Det kommer ikke til å bli noen vane!

Det verste med turen var alle de unødvendige oppover bakkene. Det er veldig få strekninger den veien som er flat eller nedover bakke. Og jeg takler ikke, gidder og orker bare ikke når det skal være så bratt! Men det som er dumt nå er at jeg ikke vedlikeholder dette og går en tur hver dag. Plutselig kan jeg gå i bakker uten problem. Er nok bare en ønsketenkning, men å gå litt hver dag bør jeg klare.

Jeg fikk et tilbud om å sitte på med sjef hjem. Og gjett om jeg angret på at jeg ikke gjorde det. Kunne fint vært hjemme en time tidligere enn jeg var nå som jeg gikk.

Det er iallfall utelukket og gå fram og tilbake i ukesvis, så enten må streiken løses fort, muttern leie bil, vi ordne med skyss eller jeg bli hjemme uten lønn. Og jeg MÅ lære meg og si ja når muligheten er der, selvom jeg misliker å sitte på med andre enn min mor. Det er meg det går på der, ingen andre!

I morgen er det heldigvis fri så det blir å hvile beina, ta en tur på senteret fordi jeg er ute etter noe, må gå opp og ned det og, men det er ikke like langt som til jobb. Hvile enda mer etter det og se hva jeg gjør på torsdag. Spennende og se hvor lenge dette skal holde på.

#streik #busstreik #hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagstanker #hverdagsblogg

  • Hverdag

Liker

Kommentarer