Tror jeg endelig har funnet ut hvordan jeg (eller vi), kan ha den perfekte ferien. Har hatt null planer til denne sommeren, hadde håpa på super vær hjemme så vi bare kunne henge hjemme i 3 uker. Uka før ferien min begynte fikk jeg litt nok, jeg følte jeg bare måtte dra bort.

Løsningen ble enveis billett til Oslo, her føler jeg meg som hjemme. Det er den plassen jeg føler meg aller mest vell i. Nærmere bestemt Grünerløkka. Her bare eksisterer jeg!.

Idag har vært vår dag 3 her i byen, ikke hadde jeg peiling på hva vi skulle finne på idag. Etterhvert fikk vi pakka med oss endel leker i vogna. Busset oss til sentrum og trasket til Sørenga. Ikke var det noe strålende sol, så ekstremt lite folk var det. Perfekt for lillemor som kunne løpe fritt rundt å slenge på sanden.

Ingenting blir mer perfekt enn når vi har null forventinger og planer!. Tar ting som det passer oss, slappe av å bare kose.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Endelig er jeg tilbake til Oslo, som jeg har savnet deg!. Denne gangen bare for en liten ferie, bare meg og mini. Vi har null planer, tar alt som det kommer. Hadde håpet på knall vær og badestrand, men inne aktiviteter er jo toppers det og. Tok turen til eventyrfabrikken for å få ut litt energi på lillemor, men veldig usikker på hvem av oss som ble mest sliten. Det var jo helt rått, store barn leker garantert best!. Kan godt være regn noen andre dager og, jeg tar gjerne turen igjen.

Likes

Comments

Vi går nok en gang mot helg, og nok en uke er over. Jeg ser på kalenderen og det raser fort mot første barnehage dag for lille. De siste ukene har vi vært innom barnehagen på tilvenning, hun koser seg veldig på besøk. Jeg kjenner jeg gruer meg noe ekstremt. Hun er ennå så liten, men fortsatt så stor.

Parkdress og regnklær er på vei i posten, jeg elsker nettshopping og generelt shopping til frøkna. Om jeg bare fikk skrudd tiden tilbake 1år. Jeg vugget meg til Storo senteret nesten hver dag bare for å se. Hvor mye jeg tvi holdt på baby baggen når hun var klar for sportsdelen og. haha, ville ha henne som baby for alltid!.

Skulle ønske vi kunne stoppet opp litt å bare nyte denne siste tiden i permisjonen. Vi får den aldri i reprise.

Likes

Comments

Det begynner å bli så lenge siden jeg skrev noe her, men det har sin naturlige forklaring. Det har skjedd så innmari mye. Det aller største er at jeg har flyttet, flyttet bort fra verdens fineste Oslo. Hva har jeg gjort!!. Jeg elsker Oslo over alt, men ikke fikk jeg noe barnehageplass. Alene med lille Sofie på snart 10 måneder er jeg også, uten familie i nærheten.

Livet blir nok aldri som man tenker det skal bli, men det viktigste er at jeg er lykkelig og Sofie har det bra. Nå bor vi på idylliske sunnmøre med familien min nær. Oktober er siste måned lille skal være hjemme før barnehage start, og jeg skal jobbe for fult i ny jobb. Nytt kapitel står for dør og jeg kjenner jeg gleder meg til denne høsten og vinteren.

Høsten sniker seg allerede inn på her. De neste dagene er det bare nedbør og vind. Så da er det bare for meg å lete frem malingen å starte på oppussingen som må gjøres i leiligheten.

Likes

Comments

Hjelp. Hvor skal jeg begynne. Siden sist har det skjedd så enormt mye. Jeg hadde planlagt et innlegg om dåpen vi hadde, men midt opp i alt ble det sykehus, haste tur til Sunnmøre, helsestasjon og litt forskjellig. Ting har endelig roet seg litt og vi begynner å få mer rutine.

Dette skal ikke bli et langt rotete innlegg. Litt mer "jeg lever fortsatt" oppdatering. Jeg blir å lage eget innlegg om barnedåpen, sykehus tur og halvt års oppdatering på lille S❤. Så stay tuned !

Likes

Comments

Familielivet er ganske fantastisk og herlig. Men når du må sette en liten person foran deg selv på alt, så kan det bli litt ganske hektisk. For å komme oss ut døren i tide så blir det lite tid til å fikse meg selv. Pusse tenna og er du heldig så får du kanskje litt foundation på.

Lille supp har verdens dårligeste tålmodighet. Har ikke hun meg å se på så er det kjedelig å da sier hun i fra. Ikke er det gøy å se på meg rydde heller, og støvesugeren er hun ikke noe stor fan av. Når skal jeg få tid til å vaske å rydde da?. Jaja, huset for forfalle til kjærsten har fri og kan underholde lille!.

De siste dagene har vi testet ut baby aktiviteter som jeg tenkte å skrive om i ett eget innlegg. Med alt dette baby greiene tar på og sliter meg ut. For mye frisk luft sliter meg ut å dagene bare flyr forbi. Dåpen er neste helg å jeg aner ikke om jeg har alt i orden. Hjelpes.

Nå skal jeg slenge bena på bordet og spise taco 💜

Fine fine Oslo !

Likes

Comments

Jeg blir helt gal. Jeg aner ikke hva jeg skal prioritere i dette hjemmet. Hvordan skal jeg få tid til å bære rundt på lille snupp, rydde, vaske og alt som skal gjøres her. Jeg hater rot og dritt. Blir så frustrert når det ikke ser bra ut her, totalt stressa når alt ligger slengt rundt. 

Har begynt å strikke en genser til Sofie, men får jo ikke satt meg ned til å gjøre den ferdig. Nå står bading og legging av den lille. Håper hun vil legge seg til normal tid idag. Prøver å innføre litt rutiner her i hjemmet. Men hun sover når hun vil og det er som oftest alt for seint. I tillegg så ønsker hun helst å være i armene hele tiden.Ikke noe gøy å ligge på rygg, får ikke med seg alt da vettu!.


Likes

Comments

Da var helgen igjen her.Ikke at det spiller noe rolle hvilken dag det er for meg. Det er ikke forskjell på hverken uke eller helg. Men selv om det ikke er forskjell så tenker jeg automatisk at jeg kan være ekstra lenge oppe i helgene. Sikkert fordi det er så mye bra på tv at jeg ønsker å sitte oppe litt lenger.

Til helgen har jeg kjøpt litt blomster i påskefarger. Gleder meg sånn til påsken. Den er på en måte overgangen fra vinter til vår, og det gleder jeg meg vilt til. Oslo er det fineste når det nærmer seg sommeren. Ikke minst slippe å pakke lille S inn i alt for mye klær. Bare gå ut med barnevognen.

God helg 💜

Likes

Comments

For en morgen. Den startet egentlig ganske fredelig og stille. Helt til det sa pang. Det bare braket løs i buksa på lille S.Fikk seg ny bleie og sov i 10 minutter før det igjen sa pang. Hahaha og sånn har vi holdt på noen timer nå. Ser ut som den kanskje har gitt seg litt nå. Ikke gråter hun heller så vondt eller plager henne gjør det ikke.

Veldig aktiv har hun også blitt. Helt i hundre å sparker hard med ben og armer. La henne på saueskinnet på gulvet, når jeg kom tilbake 2 minutter etter så var hun sparket seg helt av skinnet. Nå er hun ikke stasjoner lenger, derimot veldig mobil. Må begynne å passe på konstant så hun ikke forsvinner under sofaen eller noe.

Likes

Comments

Innlegget inneholder sponsede produkter.

Er det et problem vi har her i hjemmet er middags duellen. Kjærsten elsker pasta og spagetti. Noe jeg ikke er så stor fan av. Lenge har jeg sett på forskjellige grønnsaksstrimlere. Men har ikke funnet noen som var en grei størrelse eller grei pris på. Helt til jeg så hand-held spiralizer fra KitchenTime!. Den er helt perfekt størrelse å enkel å håndtere. Den lå i postkassen i dag å jeg kunne ikke vente med å bruke den. Derfor ble det grønnsakpasta av squash,gulrot,søtpotet,agurk og paprika. Sammen med kylling og tomatsaus var denne retten helt komplett.

Du finner den her.

Enkelt å greit river du alle grønnsakene i strimler. Deretter koker du en kjele med vann. Har alt av grønnsaker i en sil og har over å damper i ca 3 minutter. Mikser din egen tomatsaus og eventuelt det kjøttet du ønsker. Jeg lagde en tomatsaus av hakkede tomater og tomatpurre. Misket sammen noe hvitløk og forskellig krydder.

KitchenTime har utrolig mye kjøkkenutstyr til matlaging og baking. De har og veldig mye marmor som jeg sikler etter. Jeg driver å ser etter vin glass og forskjellige serverings boller osv. som skal matche. Ikke klare jeg å velge hvilket merke jeg skal velge. KitchenTime har så og si alle merkene så de gjør det nesten helt umulig å velge i alt det fine!.Vil gjerne samle på et og samme merke.

Likes

Comments