I dag hadde jeg litt energi og tid til overs og fikk lyst til å bake noe godt etter jobb i dag.Og da ble det kanelsnurrer.😀 Det er ikke så ofte jeg baker i hverdagen, men når får lyst så gjør jeg det. 😊

Nam, de ble kjempegode!

Du finner oppskriften her: https://www.matprat.no/oppskrifter/tradisjon/kanelknuter/

Håper det smaker! 😊

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Jeg har nesten aldri tid lenger til å sette meg til å skrive noe her. Er heller mye bedre på poste ting på snapchat enn her, så tenkte jeg skulle dele litt fra de siste dagene.

Jeg hadde nemlig min siste arbeidsdag hos Nøstret i går. Jeg var så heldig å få jobbet der i noen uker helt til nå. Jeg skal nemlig starte i ny jobb på mandag og det blir både spennende og litt skummelt. Men håper det går bra. ☺

I går var jeg ute med jobben å spiste på jobb Eger & Co her i Hønefoss. Det var kjempekoselig og en fin avslutting på dagen.☺ 

Likes

Comments

I dag er det 1 år siden jeg begynte på Rønningen folkehøgskole i Oslo. Det helt sykt hvor tiden har blitt av. Husker hvor nervøs jeg var og alle tankene som foregikk i hodet mitt. Hvordan kommer det til å gå? Får jeg noen venner?. Og 1 år senere sitter jeg her med mange herlige minner for livet.

Jeg er så utrolig takknemlig for alt og kan nesten ikke tro at jeg ble kjent med så mange flotte herlige mennesker. For meg som er oppvokst på Hønefoss som ikke er store byen og flytte til Oslo som er ti ganger mye større enn Hønefoss var en stor forandring for meg. Mange nye ting å sette seg inn i og ikke minst finne tryggheten. Og det gjorde jeg.

For meg som har vært beskjeden store deler av livet og slitt med angst var dette en stor ting for meg. Og jeg klarte det. Det med å bli kjent med andre og bli mere selvstendig på egenhånd. Jeg er så sykt stolt av meg selv og se hvor langt jeg har faktisk kommet etter det året. Det forandret meg på mange måter. Jeg legger mye mere merke til ting enn jeg gjorde før med andre mennesker og meg selv på ting. Som å hilse på hverandre liksom, det er så mange overlengde mennesker der ute som aldri hilser. Det har jeg begynt å reagere på. Liksom det med å si et "Hei" er jo ikke farlig. Når du vet hvem de er uansett om det er naboen eller noen andre. Det med å si hei er ikke farlig.  Jeg synes dagens samfunn har blitt så tullete på det. Det kan faktisk gjøre dagen lettere til person ved å si hei. Så tenk litt på det. Et hei kan bety mye. Og det er jo også flere ting som jeg legger merke til. Men nok om det. Jeg er så glad for at jeg valgte folkehøyskole. Det forandret meg på mange måter.

Så hvis du sitter og usikker på hva du gjør til høsten nå, så hiv deg rundt å søk på folkehøyskole. Det er så sykt verdt det.

💛💛💛💛💛

Likes

Comments

Igår følte jeg får å bare komme meg ut en tur på sykkelen. Siden det vat en stund siden sist jeg hadde syklet, så det føltes godt å være tilbake igjen. Og når det fint vær ute så gjør det meg så utrolig godt i humør, siden de siste dagene her så har det omtrent regnet og har vært dårlig vær. Håper på at det blir bedre vær for neste uke.

Her er det lite bildedryss fra sykkelturen min 😊

Beautiful afternoon🌾☀️

Ønsker alle en riktig fin torsdag, nå har jeg langhelg og det skal nytes!☀️

Likes

Comments

Det har helt ærlig vært vanskelig å skrive dette her, siden det er så sykt trist dette her.

Nå til søndag er det allerede en måned siden Chester Bennington fra Linkin Park døde. Det er helt absurd og uvirkelig at han er borte, jeg klarer nesten ikke å akseptere det. Jeg har så og si vokst opp musikken dems og dem har vært en stor del av mitt liv. Tror ikke det er eneste sang jeg ikke har likt av Linkin Park som jeg kan komme på. Og den nyeste albumet dems "One More Ligth" er bare det beste albumet jeg har hørt av dem på lenge. Spesielt sangen Heavy som minner meg veldig mye om meg selv.

Men nok om det, under her er det en liten video der det er samlet noen minner om Chester og her viser det hvor fanatisk, snill, morsom og ikke minst en god person han var.


Hvil i fred❤

Likes

Comments

Etter et par dager i fjellet på tur, har gjort en stor forandring både på humøret og min angst. Jeg føler meg så mye bedre nå og jeg er bare så sykt lykkelig og glad. Det gjør så mye på humøret å bare komme seg litt vekk og komme ut i naturen. Det har vært 3 fantastiske dager fylt med nye minner. Og det er jeg utrolig takknemlig for!

Dette er bilder fra gårdagens tur da gikk vi til gresen i mellom Norge og Sverige. Helt sant, vi gikk fra Storerikvollen til gresen, husker ikke helt navnet på det stedet vi gikk til, men uansett en veldig fin tur! Vi gikk 7,6 km begge veier så til sammen 15,2 km! Veldig bra tur med strålende sol hele dagen! ☺

Likes

Comments

Dere mange har sikkert laget denne retten, men det finnes også mange forskjellige varianter å lage dette på også.

Så da tenkte jeg hvorfor ikke vise min versjon!

Her er alt du trenger å gjøre!

Og vips så er det ferdig! Veldig lett og enkel hverdags middag og ikke minst sunn!☺👍

Håper det smaker!☺


Følg meg gjerne på Instagram: @IngridMestvedthagen

Likes

Comments

Topp: Vero Monda
Bukse: Monki
Sko: Old school Vans
Solbriller: Ray-Ban

Ønsker alle en riktig fin dag☀️

Likes

Comments

I dag startet vi dagen med å dra på en sykkeltur noe jeg elsker. Vi syklet innover en vei kalt Venabygdsveien og det var så sykt koselig å sykle langs den veien, lite trafikk og koselige bondegårder. Og ikke minst veldig fin natur. Jeg har gått tur der på vinteren men da gikk vi ikke så langt, og i tillegg så virket det så tomt og kjedelig. Men på sommeren, helt nydelig.

Vi syklet til sammen 2 mil og vi stoppet og grillet på turen, veldig koselig.

Såå nydelig!!

Yummy!

Ønsker dere alle en riktig god sommer!☀️

Likes

Comments

Jeg har helt  ærlig slitt med en del med angst  etter jeg sluttet på folkehøyskole. Og det har gjort meg så fysisk sliten og det går utover følesene mine. I dag opplevde jeg den ekle følelsen av angst og frykt da jeg var en tur i Oslo. Jeg  vet ikke hvorfor det kommer, men det bare gjør det.

Det gjorde såpass så mye med meg at når jeg kom hjem i dag, så var jeg så sliten og brøt helt sammen i gråt. Fordi jeg var sint og skuffet over meg selv.

Jeg har gått i noen år nå og har vært helt angst fri og det var en stor lettelse i livet mitt. Men nå så som ting begynner å snu opp ned for meg, så nekter jeg å komme tilbake der jeg var før.
Jeg skal kjempe for dette og jeg skal ikke la angsten vinne over meg. Det jeg er fast bestemt på!

Likes

Comments