Uken som gikk #4


AKKURAT NÅ: Sitter jeg i senga til Eirik, han spiller gitar og roomien hans ser på serie. Jeg er godt i gang med episode 8 på riverdale, and I´m in love! Jeg spiser pepperkaker og drikker julebrus, og har nettopp spist kveldsmat. Målet var å spise meg så mett at jeg ikke klarte og spise noe etterpå, men det er alltid plass til pepperkaker. Haha. Nå skal jeg snart se en episode av jul i svingen tenker jeg, for der har jeg 16 episoder å ta igjen.. Det gikk ikke så bra med det å følge meg på no julekalender i år, haha.UKENS HØYDEPUNKT: Julebordet på fredag og agderlørdag på lørdag. God mat og godt selskap. Jeg skulle egentlig spise ribbe på fredagen, men når jeg kom bort til bordet å så pinnekjøttet klarte jeg ikke dy meg. Så jeg fylte tallerkenen med alt som var av mat, utenom ribbe, haha. Jeg smakte også medisterkake for første gang, det smakte akkurat som julepølse bare i bolle versjon.UKENS KJIPING: Jeg ser ut som jeg er 5 måneder på vei i graviditeten på grunn av medisinene jeg tar, haha. Og jeg tuller faktisk ikke en gang. Jeg har aldri vært så stor rundt livet før noen gang, og alt er luft. Men nå er jeg begynt å trene skikkelig igjen, i håp om at det skal bli bedre. I tillegg til at dusjen vår enda er i ustand, så jeg må låne dusj av alle andre..


UKENS JULEFORBEREDELSE: Denne uka har jeg faktisk ikke gjort noen ting for å komme i julestemning. Jeg har hørt litt på julemusikk og åpnet pakkekalenderen min hver dag, men thats it ass. Eller joda, julebordet, det er jo faktisk jul i seg selv!UKENS CRAVING: Hummus! Når vi var i Oslo sist uke lagde de vi bodde hos hummus til oss på Lørdagen. Jeg har aldri smakt hummus før fordi jeg synes det høres ut som noe som kommer fra sjøen, haha. Men fy søren så godt det var altså!! Shit asssss. Så det har jeg sikla etter hele uka. Heldigvis har vi det på diett bordet på skolen, og jeg står på lista for diet kids, så jeg kan spise det!!


5 TING JEG SKAL DEN KOMMENDE UKA:

-Rydde rommet mitt. Jeg skal brette alt av klær og pakke med meg hjem det jeg vil ha med hjem i ferien. Nå ligger det masse klær utenfor skapet mitt, fordi jeg nettopp har vaska alt som er skittent. Også måtte jeg finne badedrakten min i går til jul på granca, i morgen er det også jule vask så da skal alt være rent.


-Blogge to ganger til dagen. Jeg har en plan om å filme litt mer fra livet mitt når jeg kommer hjem, en liten forsinket vlogmas muligens. At jeg filmer fra Onsdag og til jeg ikke orker mere, haha. I tillegg til at jeg vil blogge mer. Bruke mer tid på å ta bilder og skrive.


-Reise hjem. På onsdag drar jeg hjem til Sveio igjen, og guuu som jeg gleder meg! Nå skal det bli godt med sitt helt eget rom igjen, mat når jeg vil og null vekkerklokke! I tillegg til at vi fikk kanin babyer i dag, så de skal koses masse med i ferien!


-Kjøpe julekjole. Jeg lovet meg selv i år at jeg ikke skulle være like sent ute med julekjolen min som i fjor.. men her sitter jeg da, og har enda ikke funnet en. Jeg skal en tur på shopping når jeg er kommet hjem da, så da finner jeg nok noe bra da!


-Bli ferdig med alle julegavene og pakke dem fiiint inn. Jeg gleder meg faktisk skikkelig til å kjøpe de siste julegavene! Jeg venter med å gjøre det til jeg er kommet hjem da, for da slipper jeg å dra så mye med meg hjem i kofferten.Jeg håper dere får en dødsdeilig nesteuke! Så snakkes vi<3


Liker

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Alltså, du är ju bara så fin!! <3
nouw.com/matildaberlin
ingridmarie
ingridmarie,
Lene
,
Du er forbilde mitt
odaulrikke
odaulrikke,
Så fin du er😍Jeg elsker disse innleggene! Men Riverdale, alle skryter det opp i skyene, så det er noe jeg skal se på i romjula. Og hummus, det er altfor lenge siden jeg har spist, men det er så godt! Fyy, det må jeg faktisk prøve å lage denne uken 😋
nouw.com/odaulrikke
gitteklestrup
gitteklestrup,

Instagram @ingridmarie098