Uken som gikk

AKKURAT NÅ:
Ligger jeg i sengen og spiser kinder sjokolade, mens jeg tenker på at jeg snart må komme meg opp, spise litt å gå ut å jogge en liten tur. Jeg har nettopp åpna vinduet, for i natt har det vært dødsvarmt på rommet mitt. To timer senere:: Jeg sitter oppe i sofaen og venter på at frokosten min skal bli ferdig, kom plutselig på at det ikke bare er å skrive innlegget, jeg må jo faktisk legge inn bilder og poste det, haha.


UKENS HØYDEPUNKT:
Er det lov å si at hele uken har vært et stort høydepunkt? Jeg kom hjem fra Ulsteinsvik på lørdag for over en uke siden og hadde mange folk å møte igjen etter en lang ferie, så jeg hang med Vilde, Eirik og Charlotte en del. Før jeg dro videre til Sarpsborg for å bo på hotell, møte familien der borte og harryhandle. Jeg møtte Ida igjen, som er tremenningen min. Henne hadde jeg ikke sett på alt for lenge, det er så deilig når vi møtes, for det er som om vi ikke har vært fra hverandre liksom. Jeg møtte Tante Sonja igjen, vi har handla sykt mye digg i Sverige og spist god mat på hotellet. Jeg har møtt Sigrid, som er babyen til Eirik sin bror.

UKENS MATOPPLEVELSE:

Jeg har smakt sushi en gang før i mitt liv, på sabi sushi i Haugesund for sånn to år siden, og jeg må innrømme jeg aldri har smakt noe verre. Men når vi satt og spiste i Sverige og onkel hadde bestilt sushi og ba meg om og smake sa jeg først nei, men ombestemte meg ganske raskt etterpå. Denne smakte faktisk ikke like ille som den på sabi, men den var heller ikke god.

UKENS TANKE:

Om 4 uker flytter jeg til Søgne og der skal jeg bo helt til Mai neste år. Jeg har bodd hjemme i 19 år og nå skal jeg faktisk flytte hjemme fra.

UKENS TRENINGSØKT:

My one and only, løpeturen jeg og Kjersti Sofie hadde i går. Vi var ute å jogga i en time, noe som var tungt, men deilig!


UKENS CRAVING:

Norsk mat, uten tvil! Etter to uker på Sri Lanka hvor maten helt ærlig var litt for sterk for meg var det deilig å putte på med egentlig alt som er laget i Norge, samme om det var kebab eller mc donald´s, food is food.

5 MÅL FOR DEN KOMMENDE UKA:

Blogge hver dag.

Jogge hver dag.

Rydde rommet mitt.

Gå minst tre fjellturer.

Spise god frokost med folk jeg digger.

Liker

Kommentarer

Instagram @ingridmarie098