Uken som gikk #3


AKKURAT NÅ: Sitter jeg på bussen på vei hjem fra en superdeilig helg i Oslo. Det har blitt en litt standar greie å skrive Uken som gikk innleggene når jeg er på farta, haha. Sist Søndag var jeg på vei til skolen igjen etter to uker hjemme, haha. Nå har vi kjørt buss i en og en halv time, og er snart kommet halvveis på turen. Rompa mi sover, foten min sover og jeg holder på å tisse på meg. Men jeg kommer meg ikke på do før foten er våken igjen, for den er faktisk helt borte.

UKENS HØYDEPUNKT: Jeg må jo si Oslo turen, uten tvil. God mat på Fredagen når vi kom frem, god frokost både i dag og i går. Jeg har nesten ikke brukt en krone, på noe annet enn mat. Lørdags grauten var supergod og turen til IKEA på Onsdag var amaziiing! I tillegg til at jeg nå får åpne en gave hver dag frem til jul i adventskalenderen min fra mamiii<3 Jeg merker det er så mye å være glad over hver gang jeg skriver på dette punktet her.

UKENS KJIPING: Jeg må innrømme at det er litt drit at jeg ikke fant meg noe digg å ta med hjem fra Oslo. Eller jeg fant jo den jakka som jeg får i julegave, men det er liksom ikke det samme, haha. Litt digg også da, for nå har jeg mye penger å bruke senere om jeg skulle finne noe på nettet. Jeg har også gått så mye de siste dagen at jeg er blitt gangsperre i anklene, haha. Det er faktisk skikkelig ubehagelig også klarer jeg ikke å bevege skikkelig på dem.

UKENS JULEFORBEREDELSE: Vi dro egentlig til Oslo for å handle julegaver, men det ble dårlig med det. Vi fant litt til Eirik sine onkelbarn, så vi er ferdige med dem. Men utenom det fant vi ikke mye. Jeg er ferdig med Kjersti Sofie sin julegave, og gleder meg i hel til å gi den til henne. Vi kjøpte litt julegave innpaknings ting da, så innpakkingen skal bli bra i år!!UKENS CRAVING: GRØØØT. Det er helt sykt, men jeg har lyst på grøt KONSTANT. Jeg vet jeg ikke har godt av å spise så mye av det, men jeg klarer ikke holde meg borte fra det, haha.

5 TING JEG SKAL DEN KOMMENDE UKA:

-Trene. Treningsprogrammet for neste uke er snart i boks, og jeg gleder meg til å starte skikkelig på treningen igjen. Det er alt for lenge siden jeg trengte skikkelig og var inne i en god rutine. Så nå skal jeg finne tilbake til den! Jeg skal også holde meg borte fra godteri fra mandag-torsdag, noe som skal bli deilig for den oppblåste magen min, haha.

-Finne meg en fin julekjole. Jeg er alltid så treg når det kommer til dette.. I fjor bestilte jeg julekjolen min under en uke før jul, og den kom lillejulaften. Flaks for meg at den passa, haha. Jeg lurer litt på om jeg skal bruke en gammel julekjole, men jeg skal hvert fall sette meg ned på nelly en dag å se om jeg finner noe billig og pent.

-Bake peppekaker. Jeg har kjøpt pepperkakedeig, kjevle og utstikkere på ikea, og jeg har ferdig melis som ligger klar på skapet på skolen. Dissa skal lages ferdig og pyntes ordentlig. Jeg skal også kjøpe litt nonstop å ta på, tenker jeg.

-Ta masse bilder i snøen. Det er kommet snø i Søgne i dag!! Hvert fall har folk på skolen lagt ut på mystory på snap at det snødde. Så om snøen enda ligger neste uke skal det utnyttes. Da skal jeg ut med kameraet og kooooose meg.

-Jeg kula sjekke finn for sommerjobber. Jeg har innsett at om jeg skal ha råd til å leve litt til neste år må jeg ha men en skikkelig sommerjobb med ordentlig lønn. Så det skal jeg sette meg ned å bruke litt tid på. Må innrømme at jeg gleder meg litt til å se hva jeg finner. Krysser fingrene for noe kult.

Jeg håper dere får en dødsdeilig nesteuke! Så snakkes vi<3

Liker

Kommentarer

Cindyllb
Cindyllb,
koselig uke!
nouw.com/cindyllb
ingridmarie
ingridmarie,
Veldig !! <3
nouw.com/ingridmarie
siljelauritsen
siljelauritsen,
Haha, nei er som regel ikke noe å finne når man er på leting! Koselig uke <3
nouw.com/siljelauritsen
ingridmarie
ingridmarie,
Håper du har hatt en koselig uke du også❣️
nouw.com/ingridmarie
sofiajarefeldt
ingridmarie
ingridmarie,
Karinelainenes
Karinelainenes,
😍😍😍😍
nouw.com/karinelainenes
odaulrikke
odaulrikke,
Så fantastisk å høre at du har hatt mange høydepunkter sist uke! ❤️ Og lykke til med å finne en sommerjobb - håper du finner en du kan trives i til sommeren! Selv sommerjobbet jeg på Tele2 denne sommeren, og trivdes så bra - også er det aldri feil å få litt klirr i kassa heller, tihi 😃💰
nouw.com/odaulrikke

Instagram @ingridmarie098