Uken som gikk #2

AKKURAT NÅ: Sitter jeg på toget på vei med til Kristiansand, jeg har betalt 90 kroner ekstra for sete mitt, så jeg sitter på NSB komfort, super deilig, for her sitter det nesten ingen andre. Jeg har nettopp vært en tur på do, etter over en time med intens urininnholdning, jeg var på nippet til å tisse på meg så mange ganger at jeg har faktisk måtte tørket tårer fra kinnet mitt. Men nå er jeg utenfor faresonen, endelig. Jeg har hatt tannverk siden jeg satte meg på bussen for snart tre timer siden, men nå gjøre det ikke vondt lengre, bank i bordet. Jeg har satt på kos lista på spotify, og nyyyter livet, virkelig.


UKENS HØYDEPUNKT: Hele uken har egentlig vært et stort høydepunkt. Jeg har vært hjemme hele uken på sykemelding, har vært litt på sykehuset og tatt blodprøver inni mellom, og alle dem har vært fine. Jeg har møtt Charlotte et par ganger, fått kjøpt meg litt nytt digg til klesskapet og spist så utrolig mye god mat. Ahh, kjenner det er litt deilig at det bare er to uker til jeg skal hjem på juleferie.


UKENS KJIPING: Jeg fikk blodåre betennelse etter at jeg hadde i den intravenøs rør greia på sykehuset, det var helt grusomt vondt. Når jeg googlet det var jeg sikker på at jeg kom til å få blodforgiftning og dø, men så langt gikk det heldigvis ikke. Jeg og mamma fikk heller ikke tid til å bake i dag, klokka gikk plutselig litt fort, haha. Men det fikser vi når jeg kommer hjem igjen rett før jul.


UKENS JULEFORBEREDELSE: Pepperkake scoansa jeg lagde her om dagen, altså, mm...♥︎

UKENS CRAVING: Pølsebrød i grillen med pølse, haha. Det er helt på ekte det beste jeg vet. Du tar et pølsebrød, åpner det helt opp, tar ketchup på, legger på så mye ost du ønsker og deler en pølse i to på langs og legger en halv inni pølsebrødet. Smeller det igjen og legger det inn i toasteren, også lar du de ligge til de er ferdige, altsååå ♥︎ Jeg skal se om jeg ikke finner et gammelt bilde å slenge inn.


5 TING JEG SKAL DEN KOMMENDE UKA:

TIL OSLO! Jeg gleder meg i hel til denne Oslo turen, vinterland, shopping og maaat. Jeg og Eirik reiser opp på fredag etter vask på skolen også skal vi mest sannsynlig ligge på hotell, time will show, vi har en plan B. Morten, som er bestekompisen til Eirik kommer til Oslo på Lørdagen for å kjøpe gitar, så da skal vi møte han, også blir det sikkert en litt ekstra god lunsj, håper jeg.

Søke modellbyrå. Dette er min livslange drøm, jeg har siden jeg var syv år hatt lyst til å bli modell, uten at jeg tuller. Og nå tenker jeg at det er på tide å få ut fingeren, så dette skal jeg ta en ekstra kikk på denne uken, så får vi se hva det blir til. Om dere er keen så kan jeg skrive mer om alt dette om det en gang kommer til at jeg gjør det.

Rydde i klærne mine på skolen. Jeg har fylt opp en hel bag med klær hjemme fra, og skapet mitt på skolen er allerede fult, wish me luck, sier jeg bare.. Her skal det ryddes og doneres. Kanskje jeg skal laste ned tise eller noe slik å få solgt det der.

Blogge. Jeg er så veldig inn i den blogg bobla for tida, og jeg elsker det! Jeg har alltid vært veldig glad i å både skrive og ta bilder, og når jeg får kombinert det på den måten jeg får gjennom bloggen er jeg i mitt ess. Og så lenge jeg synes det er så moro som jeg gjør skal jeg kjøre på, haha.

Jobbe med julestemningen. Jeg skal høre om ikke noen av folka på skolen vil være med på juleverksted, det hadde vært så koselig. Også skal jeg ta meg en tur på ikea med Alex for å kjøpe litt mer lys, noe krus og et speil, så blir det så fint så på det rommet mitt. Også har jeg veldig lyst å prøve å lage noe karrameller, men det får vi se om blir noe av, haha.

****

♥︎ Baben av alle babes, sees om 2 uker mann! ♥︎

Liker

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Hoppas du får en fantastisk vecka nu =) Kram <3
nouw.com/matildaberlin
ingridmarie
ingridmarie,
Håper du får en fantastisk uke du også!<3
nouw.com/ingridmarie
odaulrikke
odaulrikke,
Åh, det høres ut som du har hatt en superfin uke! Og det er så gøy at du er så aktiv på bloggen om dagen, er så koselig å lese! <3 haha digger det bildet helt øverst i innlegget, så herlig 😍og kos deg masse i Oslo neste helg, det er så fint der nå!!
nouw.com/odaulrikke
ingridmarie
ingridmarie,
håper du får en superfin uke!<3 det skal jeg, gleder meg så veldig til å se!!
nouw.com/ingridmarie

Instagram @ingridmarie098