Uken som gikk #2

AKKURAT NÅ:
Sitter jeg oppe i køyesenga til Arne Martin mens han og Elias hører gjennom lista hans på spotify. Det går for det meste i Alan Walkers faded, men jeg klager ikke. Senere i dag skal vi poppe oss popkorn og lage dipp å dele opp gulrøtter og sette oss opp på garasjeloftet og se film. Vi skal også ta oss en tur på mcdonalds om ikke så lenge for å spise litt digg.

UKENS HØYDEPUNKT:
Jeg var på koselig totalen date meg Charlotte. Også var familieselskapet på Lørdag super koselig. Jeg var heldig med valg av søskenbarn ass. Også bakte jeg min første oreokake sammen med Eirik. Jeg har fått bestilt litt klær til skolestart sammen med mamma og jeg og pappa bestilte noen prisets(?) til lightroom, Tommy bruker disse når han redigere noen av bildene sine, og hans bilder er dødskule, så da vil jeg og ha, haha.

UKENS NEDTUR:
Jeg har en vond skulder som bare har blitt verre. Nå får jeg behandling hos fysioterapeut, og det hjelper, men det er akkurat som om den verste smerten ikke vil slippe taket liksom.


UKENS TANKE:
Det er jo denne flyttingen da som tar opp det meste av tankekraften min, skulle jeg til å si.


UKENS TRENINGSØKT:

Jeg tror ikke jeg hadde noen treningsøkter sist uke, jeg klarer faktisk ikke å huske det. Men jeg hadde tenkt å ta meg en joggetur som det ikke ble noe av.

UKENS CRAVING:
Oreokake har vært i tankene mine hele uken. Så det bakte jeg sammen med Eirik på fredag, til selskapet mitt på lørdagen. Jeg må si meg fornøyd med den ass, min aller første oreokake, og ikke tok det så alt for lang tid heller.

5 TING JEG SKAL DEN KOMMENDE UKA:

-Bli helt ferdig å pakke og være sikker på at jeg har fått med meg alt jeg trenger til Søgne.

-Ta meg en tur til Farmor og Bestefar

-Lage meg en ny liste på spotify, Arne Martin har en liste som er veldig god som han har brukt myyye tid på, men jeg finner den ikke, siden han har offline spotify siden han ikke har facebook enda, så da må jeg bruke tid på å lage min egen, noe jeg aldri har brukt særlig mye tid på før. Spring lista mi har typ 11 sanger og sommer lista mi har 7..

-Rydde rommet mitt, slik at når jeg kommer hjem om litt over en måned kommer jeg hjem til et ryddig rom.

-Nyte mine siste dager hjemme. Spise mammas gode mat og le av pappa sine teite vitser, haha. Jeg skal prøve å få tatt litt bilder sammen med Arne Martin å lære han litt om kamera innstillingene på kameraet mitt som han får låne av meg mens jeg er borte. Også skal jeg trene meg Kjersti Sofie.

Liker

Kommentarer

Fredrikke Gustavsen,
Åååå du virker så herlig <33
www.fredrikkegustavsen.blogg.no
ingridmarie
ingridmarie,

Instagram @ingridmarie098